Kezdőoldal » Fogyókúrák » Egyéb kérdések » Körülbelül 20 nap alatt...

Körülbelül 20 nap alatt formába hozhatom magam?

Figyelt kérdés
20 nap múlva esedékes a nyaralás,de még mindig van rajtam a téli úszógumiból,Főleg a hasamon.Érdemes nekilátnom valaminek, vagy ez a vonat már elment?
2008. jún. 8. 14:41
 1/5 anonim ***** válasza:
82%
Szerintem érdemes.Ha folyamatosan csinálod menni fog, ha nem is mind de azért lesz eredménye.
2008. jún. 8. 20:51
 2/5 anonim ***** válasza:
19%

:DDD egyre jobb ez a topic, eddig segíteni, most már csak nevetni járok ide :DDD

azért

Sok sikert!!

2008. jún. 9. 12:01
 3/5 anonim válasza:
20 nap sok idő, és simán sikerülhet. A lényeg, hogy mozogj, reggel az első étkezés előtt a leghatásosabb (bár eleinte szokatlan lesz és nem is igazán kellemes), kocogj vagy biciklizz min. fél órát, a lényeg pedig ne az intenzitáson hanem a monotonitáson legyen, hacsak nem versennyel egybekötött nyaralásra készülsz. Emellett figyelj oda az étkezésre. A legjobb ha elkerülsz mindenféle péksüteményt, én a diétám alatt napi 5ször ettem szigorúan csirkemellet,napi fél kilót(helyettesíthető bármilyen lehetőleg fehér hússal) és zöldséget(én 1 db paradicsomot, 1db burgonyát - max 10dkgosat, meg 1db paprikát ettem étkezésenként). Eleinte kicsit kapartam a falat, mert ez nem túl sok étel, de meg lehet szokni, ha pedig szükséges menj el egy testépítő boltba és vegyél HCA-t, ez étvágycsökkentő hatású főleg, meg egyébként is jó a diétához. Remélem segítettem.
2008. jún. 9. 18:59
 4/5 A kérdező kommentje:
Második válaszoló:sajátos a humorod.A többieknek köszönöm az érdemi válaszokat.
2008. jún. 9. 20:21
 5/5 anonim ***** válasza:

Az utolsó válaszoló jókat irt a táplálkozásról, de edzésmódszerben nem jó.

Reggel éhgyomorra tilos edzeni, mert a vércukorszint alacsony, így nem is hatásos. A reggeli fontos ,hogy a szervezet felvegye a normális napi ritmusát.

"a lényeg pedig ne az intenzitáson hanem a monotonitáson legyen"

Na ez pont fordítva. Az alacsony intenzítású aerob edzés nem hatásos, mert nem emeli meg a zsírmetabolizmus ütemét.

Eléget ugyan pár száz kalóriát (/óra) de az igazán hatásos edzés az, ami a zsírbontást az edzés utáni időszakban végzi.

Ez az időszak pl. az aerob intervallumedzésnél ~24 óra, A z intenzív súlyzós edzésnél 48~72 óra is lehet.

Tehát ez a legjobb.

Az az igazság, hogy 20 nap nem sokra elég. 2-3 kilót tudsz maximum leadni zsírból, plusz a súlyzózással formálod, feszesíted a tested, így jobban fogsz kinézni a strandon.

2008. jún. 11. 23:23

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!