Ha három hónap alatt híztam 14 kilót és ezt elég gyorsan szeretném újra leadni az nagyon meg viseli a szervezetet?
sztem ha mozogassal es dietaval csinald akkor hajra!!
en igy fogytam 2honap alatt 18kgot.
utana is tartottam sulyomat evekig,egyedul most szulesnek jott vissza 10kg. ugyhogy nemsokara belevagok megint :)
napi700kalora max es fel ora szobabicaj!!! en erre eskuszom,mert nekem ez vallt be :)
mindeesetre sok sikert!!!
Terhesen azért remélem, hogy nem 700kcalt ettél, nehogy szoptatás alatt ezt csináld!
Szerintem nem fogja nagyon megviselni a szervezeteted ez kérdező, ha egészséges, tartós fogyást akarsz, ami lassabb, de tényleg hosszútávon tudod tartani a súlyodat. Tehát ne akard nagyon gyorsan leadni. A plusz 26 kilód reálisan 10-12 hónap alatt menne le egészségesen. Nem érdemes túl gyorsan leadni, mert akkor jó gyorsan vissza is jön plusz a bőröd is meg fog ereszkedni.
en vagyok a 700kalorias.. sejtettem,h majd ezt veszik le paran abbol amit irok,de megnyugtataskepp,most sem eszek 900kalorianal tobbet,mert abszolut egezsegesen etkezek.
(szoptatok)
es mar 3 fagyaszto van tele anyatejjel...
es igy lettem terhes is,4kilos bebit szultem,mozogtam terhesseg alatt is,roppant gyors egyszeru szulesem volt,szoval nem ertek egyet azzal amit irtatok! :)
a lanyom napi 1litert betol siman anyatejbol,de mar eszik mast is.
egezseges 9kilos csajszi.
en terhesen se hittem abban h egyunk a baba helyett is..
persze rajtam is lett plusz 7kg.. de lement magatol.
azert irtam egyebkent h egezseges dietaval es mozgassal le lehet adni!!!
mindent enni kell csak figyelni kell a szetvalasztasra meg az idore! :)
kedves kerdezo!
ha gyors fogyast szeretnel,en az algas fogyokurat tudom ajanlni,abban rengeteg a vitamin is,potol mindent!! (tobb mint az aloe veraban)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!