Kezdőoldal » Fogyókúrák » Egyéb kérdések » Miért rossz az abonett?

Miért rossz az abonett?

Figyelt kérdés
Minden főétkezéshez szoktam enni 2 db abonettet. Semmilyen kenyeret nem eszek, sem teljes kiőrlésűt, sem fehérkenyeret. Az abonettel helyettesítem. Egyik előző kérdéshez írta valaki, hogy rossz az abonett. Valaki legyen szíves nekem elmagyarázni, hogy miért! Köszönöm szépen! :)
2010. jan. 22. 21:14
1 2
 11/12 anonim válasza:
Nyugodtan ehetsz kenyér helyett az abonett kenyérből annyit, amennyit csak akarsz, és akkor, amikor csak akarod, én is rendszeresen fogyasztom (szendvicsként is). Teljes kiőrlésű gabonából készülnek. A teljes gabonaszemet felhasználják a termékhez, így a közvetlenül a héj alatt megtalálható jótékony hatású rostok sem vesznek el. És ha megnézed a csomagoláson az összetevőket, láthatod, hogy semmi káros anyag nincs benne. A gyártó honlapján egyébként nagyon sok info van a termékeikről (www.abonett.hu).
2010. okt. 6. 14:23
 12/12 anonim válasza:

[link]

nem rossz ,sőt 1 szelet 15-16kcal.Én pl a korpásat szeretem

2011. ápr. 1. 15:05
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!