Hogyan tudnek lefogyni 10 kg-ot? Sportolni nem szeretek! Otletek, javaslatok?
Figyelt kérdés
2014. okt. 3. 16:41
2/7 anonim válasza:
,,Sportolni nem szeretek" - Itt kezdődnek a problémák.
A fogyás definíciója: A fogyás akkor következik be, ha több kalóriát égetünk el, mint amennyit beviszünk.
3/7 anonim válasza:
Én sport nélkül fogytam úgy hogy 4 szem szalámit ettem reggelire,rendesen ebédeltem,vacsorára is pár szelet szalámi vagy felvágott,persze kenyér nélkül.De valami könnyüt kéne sportolnod mert úgy feszesebb leszel.Màr én is sportolok .
4/7 A kérdező kommentje:
es ha reggel rendesen reggelizem,rendesen ebedelek,es a vacsi meg valami konnyu salata?
2014. okt. 3. 17:40
5/7 anonim válasza:
Ezzel az étrenddel fogynál, ha sportolnál mellette, így max. súlyt tartasz. Ahhoz, hogy sport nélkül fogyj nagyon kemény diétát kell betartanod.
6/7 anonim válasza:
Nem.Sajnos reggel is keveset kell enned ha sport nélkül szeretnél fogyni.Igazság szerint nekem az vált be hogy kiiktattam a péksütiket kenyeret.Reggel ettem édességet ha arra vágytam.S így is fogytam de tény hogy ez drasztikus,éhezős diéta.
7/7 anonim válasza:
Étkezés megváltoztatásával csak 2kg-ot fogytam, amit tartottam is sokáig, s mivel koplalni nem akartam, nekiálltam tornázni, amivel még 5kg lement, közben izmot is építettem, így a zsírvesztés minden bizonnyal több volt.
Ha nem csak kevesebbet akarsz nyomni, hanem jól is kinézni, akkor muszáj a sport bármennyire utálod is.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!