Kezdőoldal » Fogyókúrák » Egyéb kérdések » Hogyan fogyjak, ha nincs időm...

Hogyan fogyjak, ha nincs időm sportolni?

Figyelt kérdés
min 10 kg ot le szeretnék adni új évig, de ahogy elkezdődik a suli, semmire se lesz időm. Járok szabadidős tevékenységekre is, ami még + lefoglal... étrendeben ha változtatnék, annyi elég lenne? külföldön élek, kis faluban, mifelénk nem kapható semmilyen update vagy ilyen szénhidrát csökkentett kiegészítők, édesítőszerek, stb... akkor még is mit egyek, hogy az változatos legyen? sportolást hogy oldjam meg?

2014. aug. 23. 08:08
 1/6 anonim ***** válasza:
a fogyásod 70%-át az étkezéseden múlik,vigyél be kevesebb kalóriát,én ajánlom a kalóriabázist ott mindent leírnak :) 7 kg-ot fogytam 2 hó alatt még egy 10-est min. le akarok adni ja persze én heti 4x megyek kocogni de ha már odafigyelsz az étkezésedre akor is fogysz :) és napi 2-3 v akár 4 liter víz, sok sikert!
2014. aug. 23. 09:33
 2/6 anonim válasza:
100%
a napi sportot megoldhatod a sétálással is.. esetleg a gyors sétával. több zöldség,több gyümölcs és csak vizet igyál.
2014. aug. 23. 09:36
 3/6 anonim ***** válasza:
100%
Egyéls sok húst és zöldséget, igyál vizet. Ennyi, a húsokat változatosan ellehet készíteni.
2014. aug. 23. 09:46
 4/6 anonim ***** válasza:
100%

Nem hiszem el, hogy nincs napi 20 perced egy kis intenzív mozgásra (torna, súlyzózás). A semminél sokkal jobb, főleg, hogy az említett szabadidős tevékenységek bizonyára jelentenek némi aerob mozgást :). A sétát pont csak akkor ajánlom, ha időd van, hisz az laza (hacsak nincs egy meredek hegy vagy mondjuk egy 20 fokos lejtő a közelben ;)).

Gondolom, külföldön is hasonló lehet, mint itt: én még csak faluban sem élek, a legközelebbi km-ekre van, de lazán tudok olcsón venni eritritet, xillitet, nagy kiszerelésű olajos magokat és ilyesmiket. Még ingyen ki is szállítják. De teljesen normál anyagokból is lehet fogyáshoz alkalmasan enni, ott van sokak kedvenc alapmegközelítése, hús+zöldség... (Na nekem ez lenne nehéz, mert csak a legjobb házin érzek ízt, boltit élből nem vennék.) Én tojást, kókuszzsírt, olajos magvakat, zöldségeket szoktam enni. Bár én a zsírral fogyást alkalmazom, mert ez elég egyszerű és kellemes számomra. Az arányokon viszont lehet változtatni, s be lehet dobni más alapanyagokat, már említettem a húst... Nem sok gyümölcs és rizs sem lehet rossz, ha valaki nem bírja a kevés szénhidrátot. Csak nem árt vigyázni a szénhidrátra, túl sok nem jó, fogyáskor semmiképp. De aki nem akar sok zsírt enni, az sem emelheti a fehérjét az egekbe... Kalória pedig azért kell, fogyáskor is.

2014. aug. 23. 14:37
 5/6 anonim válasza:

Szia! Ha egy minimális szinten tudsz angolul, regisztrálj itt: myfitnesspal.com

Regisztrációkor meg kell adnod magasságod és súlyod, mit akarsz elérni stb.

Ezek alapján kiszámítja, hogy mennyi kalória a minimum, amit meg kell enned, és mi fölé ne menj (ez kb. 1200-1400 lesz)

Az oldalon vezetheted minden étkezdésed, kiszámolja a kalóriákat és a tápanyagokat.

Egy idő után ki lehet tapasztalni, miben mennyi kalória van, és lehet változatosan enni mindent, csak mértékkel. De ezt úgyis mutatja!

Ja és ha mégis sportolsz, azt hozzáadhatod és levonja a kalóriákból. :)

Sport témához: ha csinálsz szabadidős tevékenységeket, miért nem foglalsz bele egy olyat, ami mozgat is? :) Ha szeretsz futni, csináld azt. Vagy a suliban nincs vmi elérhető óra? Aerobic?

2014. aug. 23. 16:55
 6/6 anonim ***** válasza:
Milyen iskolába jársz te, hogy nincs időd sportolni? Más 3 műszakos munkarend és 12-16 óra munka mellett is megoldja a sportolást, sőt, sokuk közben még háztartást is vezet, és még úgy is megy nekik. Szóval ne keress kifogásokat, hanem lustálkodás helyett emeld meg a feneked, és tessék mozogni. Édesítőszerekkel meg update sz**ral nem fogsz tudni lefogyni...
2014. aug. 25. 21:12

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!