Hogyan fogyjak le így télen, ha nincs lehetőségem elmenni sportolni?
Időm nincs semmire ugyanis.
A helyzet a következő: 18 éves fiú vagyok, egy kicsit rám szaladt sok kiló felesleg. Szeretnék fogyni, de sajna nincs időm elmenni sehová, sok a tanulnivaló, és még végzős sem vagyok még, mert ötéves a suli... :-(
84 kiló vagyok, 171 centi magas, enyhén szólva már nem normális a súlyom ugyebár, ezen szeretnék változtatni minél előbb.
Kizárólag csak ilyen kenyeret eszem:
Ez teljes kiőrlésű kenyér, fehér kenyeret már régóta kerülöm.
Milyen ételeket kerüljek el még jó messzire? Reggel általában itthon korán nem nagyon tudok enni, mert abszolút nincs étvágyam reggel fél 7 körül. Suliba szoktam vinni két egész kenyeres szendvicset ebből a PurPur kenyérből csinálva (a szendvics vékony, mert eleve szeletelve van a kenyér, nem túl vastag), benne általában kolbász vagy gépsonka, néha párizsi van, és a tetején szokott lenni paprika, ritkán sajt is. Ez a két szendvics felel meg nálam egy ebédnek is, mert ebédelni nem ebédelek a suliban, sem itthon... anyum sajnos nem él már. Nálunk hétköznapokon is gyakori, hogy este grillezünk (sült hús, steak, csirkemell, mikor mi, de gyakoribb a steak, a tarja), és mellé természetesen sültkrumpli van, ami a legegyszerűbb.
Ma 4 óra körül ettem egy tányér paprikás krumlit, szintén PurPur kenyérrel.
Miken változtassak, ami a kajákat illeti? Természetesen nem ezeket eszem minden nap, azért van néha más, csak ezek eléggé gyakoriak. :-)
Koplalni nem szeretnék, de olyan sokat enni sem, szeretném megtalálni az arany középutat. Tudna valaki ebben segíteni? :-D
Nem tudok korcsolyázni... :-D
Síelni viszont fogok menni néhány napra majd februárban, de az édes kevés :-)
Amit még tudni kell: nyaranta intenzíven mozgok, kajakozom és biciklizem sokat... de télen sajnos rohadt életbe, nincs időm semmire...
ma 21:25
Ezt most ne firtassuk, légyszi, a kérdésemre válaszolj, ha tudsz :-)
Ha lusta vagy, akkor maradj kövér, erre csak azt tudom mondani.
Csak középsulis vagy, ha akarnád, lenne időd mozogni, de a kifogások egyszerűbbek.
Fogyás szempontjáól teljesen mindegy hogy melyik kenyeret eszed,a fehéret vagy a purpur-t mert ugyan annyi a kalóriatartalma. Szalámi és kolbász helyett,inkább csirkemellsonkát egyél mert 5x kevesebb benne a kcal.
A rosszhír pedig az hogy...soha életedben nem lesz mégegyszer annyi szabadidőd mint most! Még csak középsulis vagy....mi lesz veled ha fősuli,egyetem mellett dolgoznod is kell?KO
Ez az oldal segíthet. Van étrend és edzésterv is.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!