Kezdőoldal » Fogyókúrák » Egyéb kérdések » 165cm és 47kg az ideális súly?

165cm és 47kg az ideális súly?

Figyelt kérdés
13/l
2014. szept. 29. 06:53
1 2
 1/11 anonim válasza:
Kozel sem idealis testsuly. Minimum a 165cm-hez 55 kg-nak kene lenned. De meg es az se tul szep. De ne erdekeljen masok velemenye, csak erezd jol magad a borodben. :)
2014. szept. 29. 07:22
 2/11 anonim ***** válasza:
100%

Ha most hirtelen nőttél és még nem vagy nőies, akkor elfogadható súly.

Ha ennyire akarsz fogyni, vagy ennyi vagy és félsz, hogy kövér vagy, akkor fordulj orvoshoz, mert ez nagyon egészségtelen.

2014. szept. 29. 07:30
 3/11 anonim ***** válasza:
nincs olyan hogy idealis suly. Amugy vekony vagy saccra, de 13 evesen ez nem nagy gond.
2014. szept. 29. 07:53
 4/11 anonim válasza:
37%
én 18 évesen vagyok ennyi, és egyáltalán nem vagyok "nőietlen". csontozattól, sok mindentől függ. szerintem teljesen tökéletes vagy így.
2014. szept. 29. 08:09
 5/11 anonim ***** válasza:

Hát, én ennyi szeretnék lenni, de sajnos a testemnek más tervei vannak: a legkevesebb, amit el tudtam érni, az 48 kiló volt, és csak nagyon rövid ideig maradt meg. :(

Most 51,5 vagyok, és az istenért nem akar lejjebb menni... Úgy tűnik tehát, hogy - legalábbis nekem, de valószínűleg minden felnőtt nőnek - a 47 kiló már NAGYON kevés az ilyesmi magassághoz.

Más kérdés, ha te még nem nőiesedtél, akkor lehetséges, hogy ez normális neked (én az orvosi papírjaim szerint 14 évesen 46 kiló voltam ilyen magassághoz), de ez sem jelenti, hogy ha több vagy, az túl sok lenne.

Hozzáteszem, én régen voltam már 14 éves (most 29 vagyok...), és akkoriban egy 14 éves gyerek még sokkal fejletlenebb volt, mint a mai fiatalok. Szinte csak lesek milyen kis nők már sokszor a 11-12 évesek is. Ez nyilván a "normális" súlyban is megmutatkozik.

2014. szept. 29. 08:45
 6/11 anonim ***** válasza:
50%
Nekem már menstruációs problémákat okozott a 48kg,165 cm hez. Konkrétan elmaradt,mert ahogy az orvos mondta,a szervezetem a létfenntartásért küzd,átmenetileg a fajfenntartás szünetel. 2 évbe telt,amire nődoki gyógyszerekkel vissza tudta állítani,persze normális táplálkozás mellett. Súlyt is kellett felszednem. Nekem a minimális 53kg.
2014. szept. 29. 11:04
 7/11 anonim ***** válasza:
32%
Szerintem igen. Én 167 cm vagyok és 48 kg. Egyáltalán nem vagyok nőietlen, gebe. Van fenekem, mellem, a csípőmön is van mit fogni, nem állnak ki a csontjaim. Voltam már 54 kg is, kifejezetten husi voltam úgy, egyáltalán nem állt jól és nem is éreztem jól magam úgy. Életmódvtással sikerült elérni a jelenlegi testsúlyom, amit több, mint egy éve tartok is. A környezetem szerint most sokkal jobban nézek ki, mint régebben. 20/N
2014. szept. 29. 11:32
 8/11 anonim ***** válasza:
0%

5-ös vagyok: menstruációm nekem sincs, amióta 2 éve 48 kiló voltam. Vagyis, azóta azt hiszem, összesen háromszor jött meg.

De engem nem zavar, úgysem akarok gyereket. Az orvos szerint olyan értelemben nincs bajom, hogy orvosi beavatkozást igényelne, szerinte még mindig kevés a testzsírszázalékom, 51,5 kilóval is, mivel állítja, hogy az állandó sport miatt jött fel a súly, nem pedig zsírban... Hát, én engem nem érdekel, mi ez a súly, de mennie kell!

2014. szept. 29. 12:47
 9/11 anonim ***** válasza:
36%

"ReSzElT_AlMa nevű felhasználó válasza:

én 18 évesen vagyok ennyi, és egyáltalán nem vagyok "nőietlen". csontozattól, sok mindentől függ. szerintem teljesen tökéletes vagy így."...azért tedd ezt a szöveget el, és amikor 35 évesen már csontritkulással kezelnek, akkor azért essen le, mekkora baromságot írtál...

2014. szept. 29. 20:05
 10/11 anonim ***** válasza:
74%

"5-ös vagyok: menstruációm nekem sincs, amióta 2 éve 48 kiló voltam. Vagyis, azóta azt hiszem, összesen háromszor jött meg.

De engem nem zavar, úgysem akarok gyereket. Az orvos szerint olyan értelemben nincs bajom, hogy orvosi beavatkozást igényelne, szerinte még mindig kevés a testzsírszázalékom, 51,5 kilóval is, mivel állítja, hogy az állandó sport miatt jött fel a súly, nem pedig zsírban... Hát, én engem nem érdekel, mi ez a súly, de mennie kell!"...jobb is, hogy ennyi ésszel nem akarod továbbörökíteni a génjeidet

2014. szept. 29. 20:08
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!