165cm és 47kg az ideális súly?
Ha most hirtelen nőttél és még nem vagy nőies, akkor elfogadható súly.
Ha ennyire akarsz fogyni, vagy ennyi vagy és félsz, hogy kövér vagy, akkor fordulj orvoshoz, mert ez nagyon egészségtelen.
Hát, én ennyi szeretnék lenni, de sajnos a testemnek más tervei vannak: a legkevesebb, amit el tudtam érni, az 48 kiló volt, és csak nagyon rövid ideig maradt meg. :(
Most 51,5 vagyok, és az istenért nem akar lejjebb menni... Úgy tűnik tehát, hogy - legalábbis nekem, de valószínűleg minden felnőtt nőnek - a 47 kiló már NAGYON kevés az ilyesmi magassághoz.
Más kérdés, ha te még nem nőiesedtél, akkor lehetséges, hogy ez normális neked (én az orvosi papírjaim szerint 14 évesen 46 kiló voltam ilyen magassághoz), de ez sem jelenti, hogy ha több vagy, az túl sok lenne.
Hozzáteszem, én régen voltam már 14 éves (most 29 vagyok...), és akkoriban egy 14 éves gyerek még sokkal fejletlenebb volt, mint a mai fiatalok. Szinte csak lesek milyen kis nők már sokszor a 11-12 évesek is. Ez nyilván a "normális" súlyban is megmutatkozik.
5-ös vagyok: menstruációm nekem sincs, amióta 2 éve 48 kiló voltam. Vagyis, azóta azt hiszem, összesen háromszor jött meg.
De engem nem zavar, úgysem akarok gyereket. Az orvos szerint olyan értelemben nincs bajom, hogy orvosi beavatkozást igényelne, szerinte még mindig kevés a testzsírszázalékom, 51,5 kilóval is, mivel állítja, hogy az állandó sport miatt jött fel a súly, nem pedig zsírban... Hát, én engem nem érdekel, mi ez a súly, de mennie kell!
"ReSzElT_AlMa nevű felhasználó válasza:
én 18 évesen vagyok ennyi, és egyáltalán nem vagyok "nőietlen". csontozattól, sok mindentől függ. szerintem teljesen tökéletes vagy így."...azért tedd ezt a szöveget el, és amikor 35 évesen már csontritkulással kezelnek, akkor azért essen le, mekkora baromságot írtál...
"5-ös vagyok: menstruációm nekem sincs, amióta 2 éve 48 kiló voltam. Vagyis, azóta azt hiszem, összesen háromszor jött meg.
De engem nem zavar, úgysem akarok gyereket. Az orvos szerint olyan értelemben nincs bajom, hogy orvosi beavatkozást igényelne, szerinte még mindig kevés a testzsírszázalékom, 51,5 kilóval is, mivel állítja, hogy az állandó sport miatt jött fel a súly, nem pedig zsírban... Hát, én engem nem érdekel, mi ez a súly, de mennie kell!"...jobb is, hogy ennyi ésszel nem akarod továbbörökíteni a génjeidet
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!