Csak koplalással lehet lefogyni nagyon soványra?
Ha olyan combokat akarsz, amik nem folynak szét, akkor izmosítanod kell, ami koplalással nem megy!
Serdülőként voltam 168cmhez 48kg, mivel elég hülyén fejlődtem. Nem volt túl jó, a kezeim sokszor fáztak, a csípőcsontomnál kidörzsölte a bőrömet a nadrág stb.
Hát kérdésre válaszolva igen, koplalással lehet neked ezt elérni, de azért pár megjegyzést én is írnék ide.
Annyira jó mikor anorexiások akarnak lenni a gyerekek, de fogalmuk sincs, milyen is az.
Én nem akartam az lenni, de mégis beleestem.
Nos egy pár fincsiséget azért:
-Télen-nyáron vacogni fogsz az állandó hideg érzettől, folyamatosan fázol.
-Arcod beesett lesz, folyamatos fejfájás, szédülés.
-Hajad csomókban fog hullani, bőröd száraz, repedt lesz, körmeid foltosak, lilák, törtek lesznek.
-Menstruációd elmarad.
-Fogaid széttörnek, kilyukadnak, szád szétreped, hulla-sápadt színed lesz.
-Vérnyomás és szívproblémákkal fogsz küzdeni, néha olyan hevesen fog verni a szíved, hogy azt hiszed, hogy itt a vég.
-Szerelemről ne is álmodj, nem fogod kívánni, depressziós leszel, barátok nélkül.
-Csontjaid nagyon fognak fájni, erőtlen leszel, fájni fog az ülés, a fekvés a csontok miatt.
-Melleid is elfogynak.
-Örökre tönkre teszed magad, mert ha sikerül is kijönnöd belőle, örökre nem fogsz tudni.
-Ha nem haltál meg, nagy eséllyel meddővé válsz.
Hát ha gondolod csináld. 166cm/32kg volt lány
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!