Kezdőoldal » Fogyókúrák » Egyéb kérdések » Csak koplalással lehet lefogyn...

Csak koplalással lehet lefogyni nagyon soványra?

Figyelt kérdés
Leszeretnék fogyni teljesen soványra. Szóval, hogy semmi zsír, felesleg ne legyen rajtam. Az lenne a kérdésem, hogy ezt csak koplalással lehet elérni? Vagy esetleg kitartó diétával is menne? Nem vagyok kövér, sovány vagyok, de azért van rajtam zsír,felesleg. Viszont nekem a nagyon sovány alkat jön be, és olyan szeretnék lenni. (nem kérek offokat, hogy a fiúk nem a csontokat szeretik stb.. nekem ez tetszik) Szóval hogy fogyhatnék le nagyon soványra? most 168cm 54kg vagyok.. és kb 48kg szeretnék lenni! Lapos hassal (bordakilátszóssal:$)és sovány combokkal (ami ha leülök nem folyik egyáltalán szét a széken, vékony karok ("vézna") Hogy érhetném ezt el?? Nem eszek alapból se valami sokat, de sajnos akármit eszek, a hasam megnő és kicsit kigömbölyödik :/ ezt hogy lehetne eltűntetni? Valamint annyira lefogyni, hogy ha eszek, akkor se nőljön meg? Segítsetek légyszives!!
2014. szept. 28. 17:46
1 2
 11/15 anonim ***** válasza:

Ha olyan combokat akarsz, amik nem folynak szét, akkor izmosítanod kell, ami koplalással nem megy!

Serdülőként voltam 168cmhez 48kg, mivel elég hülyén fejlődtem. Nem volt túl jó, a kezeim sokszor fáztak, a csípőcsontomnál kidörzsölte a bőrömet a nadrág stb.

2014. szept. 28. 20:29
 12/15 anonim ***** válasza:
89%

Hát kérdésre válaszolva igen, koplalással lehet neked ezt elérni, de azért pár megjegyzést én is írnék ide.

Annyira jó mikor anorexiások akarnak lenni a gyerekek, de fogalmuk sincs, milyen is az.

Én nem akartam az lenni, de mégis beleestem.

Nos egy pár fincsiséget azért:

-Télen-nyáron vacogni fogsz az állandó hideg érzettől, folyamatosan fázol.

-Arcod beesett lesz, folyamatos fejfájás, szédülés.

-Hajad csomókban fog hullani, bőröd száraz, repedt lesz, körmeid foltosak, lilák, törtek lesznek.

-Menstruációd elmarad.

-Fogaid széttörnek, kilyukadnak, szád szétreped, hulla-sápadt színed lesz.

-Vérnyomás és szívproblémákkal fogsz küzdeni, néha olyan hevesen fog verni a szíved, hogy azt hiszed, hogy itt a vég.

-Szerelemről ne is álmodj, nem fogod kívánni, depressziós leszel, barátok nélkül.

-Csontjaid nagyon fognak fájni, erőtlen leszel, fájni fog az ülés, a fekvés a csontok miatt.

-Melleid is elfogynak.

-Örökre tönkre teszed magad, mert ha sikerül is kijönnöd belőle, örökre nem fogsz tudni.

-Ha nem haltál meg, nagy eséllyel meddővé válsz.

Hát ha gondolod csináld. 166cm/32kg volt lány

2014. szept. 28. 22:57
 13/15 anonim ***** válasza:
3%
nekem a nagyon sovány csajok jönnek be, szerintem ez a legszebb
2014. szept. 29. 00:07
 14/15 A kérdező kommentje:
:'D
2014. szept. 29. 15:49
 15/15 anonim ***** válasza:
Szerintem meg az a legrondább. 22/F
2014. okt. 2. 15:53
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!