Ezzel tényleg le lehet fogyni? Egy másfajta kérdésemre egy választ kaptam! Lent bővebb infó.
Minden étkezés után meginni egy citromlevet. Ez igaz?
Valahogy így írta a válaszoló: "Lehetetlennek hangzik tudom, de a tesóm így fogyott" :) Szóval kíváncsi lennék az értelmes válaszokra! Lehetőleg olyanéra, aki már tapasztalta! Igazából keveset eszem:D Nem rég kezdtem diétázni, ugyanis 13 évesen 99 kiló vagyok :( ...
Nem, nem igaz. Mindenki ismer valakit, akinek van ismerose, aki valami csoda modszerrel fogyott le...
Fogyas kaloriadeficittel mukodik, kevesebbet kell enni es tobbet kell mozogni. En is hittem a csoda modszerekben vagy 15 evig, de valahogy sosem sikerult lefogynom. Kb. 2 eve eszbe kaptam, azota egeszsegesen eszem, megfelelo mennyiseget, sokat mozgok es lam lam, karcsu is lettem.
Mashogyan nem megy. Ne higgy a legendaknak.
Igen, persze, le lehet, de csak akkor ha elotte egy mekis bigmac menut eszel, esetleg 1-2 peksutit meg csokit....
Viccet felreteve, nem kell ilyen hulyesegeket elhinni, ezzelnem lehet lefogyni. Normalisan kell taplalkozni (kerulni a szenhidratot, sok feherjet-zoldseget enni) es nem art legalabb heti 2-3x valamit mozogni is melle- na ez tuti siker!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!