Kezdőoldal » Fogyókúrák » Egyéb kérdések » Étrenden nem változtatva...

Étrenden nem változtatva lehet fogyni?

Figyelt kérdés
A jelenlegi étrendem mellett nem fogyok és nem hízok,de nem is igazán mozgok.Ha elkezdenék sportolni,de ugyanígy ennék,akkor fogyhatok?
2014. szept. 25. 09:00
 1/8 anonim ***** válasza:
100%
Ha nem akarsz mast enni, akkor az adagokat csookentsd! En minden eszem, csak KEVESET, azert figyelek, h ne sok lisztet egyek, es szepen, normal utemben fogyogatok, heti kb fel, egy kilo ...
2014. szept. 25. 09:45
 2/8 anonim ***** válasza:
100%
Elméletileg lehet. heti 3x erősítő edzés pl 25 perc cross training otthon. Begyorsítod az anyagcseréd és több kalóriát égetsz, ezzel szerintem átbillensz kalória mínuszba és ha abban vagy akkor fogyni fogsz. De tényleg nem ehetsz többet mert akkor nincs esély a fogyásra.
2014. szept. 25. 10:20
 3/8 A kérdező kommentje:

Alapból próbálok odafigyelni mindenre,gondolom ezért nem hízok,plusz nagyon kicsi a hely a gyomromban,ezért keveseket is eszek.Csak az édességet nem nagyon sikerül letennem.Nem sokat eszek,de minden nap.Ez szerintem a legnagyobb baj.

23 éves lány vagyok,173 cm és 63 kg.

2014. szept. 25. 10:28
 4/8 anonim ***** válasza:
74%
Ha nem tudsz kevesebbet enni, akkor az utolso etkezesed max 3, de inkabb 4 oraval elfekves elott legeyn. Nem akarok okoskodni, mindenkinek mas es mas a szep, de nem vagy Te mar most vekony ? en ennek a magassag-suly aranynak ugy orulnek, h kifutnek a vilagbol :)
2014. szept. 25. 10:51
 5/8 anonim ***** válasza:

Mivel már most is vékony vagy és nem kell szerintem fogynod, ezért nem is kell változtatnod az étrendeden.

Így neked szerintem a rendszeres mozgás is eredményezhet fogyást, ha eddig nem mozogtál semmit, akkor az nagy változás lenne, ha most rendszeresen így tennél, szóval biztosan reagálna rá a tested.

Mondjuk ilyen adatokkal én nem a kg-ban mért fogyást tűzném ki helyedben célként. Hanem a formálódást, ami lehet, hogy kg-ban nem jelent különösebb változást, de látványban igen.

2014. szept. 25. 11:39
 6/8 A kérdező kommentje:

Köszönöm szépen a válaszokat és a tanácsokat.

A körülöttem lévő emberek szerint vékony vagyok,de saját magunkkal általában kritikusabbak vagyunk.Plusz amit mások nem látnak a ruha alatt,azt én látom.Nem igazán feszes a bőröm,de remélem ezen még tudok változtatni.

2014. szept. 25. 14:35
 7/8 anonim ***** válasza:
Ha nem feszes a bőröd, annak valóban a mozgás, torna tenne jót (nem pedig kifejezetten fogyás). Az étkezéseden szerintem csak annyit változtass, hogy a nassolást csökkentsd nagyon-nagyon minimálisra.
2014. szept. 25. 14:44
 8/8 anonim ***** válasza:
Én fogytam tornával 5kg-ot, előtte étrendváltoztatás 2kg mínuszt jelentett csak. Mozgástól leszel feszes.
2014. szept. 25. 19:49

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!