Kezdőoldal » Fogyókúrák » Egyéb kérdések » Nagyon édesség függő vagyok....

Nagyon édesség függő vagyok. Ez megoldás lenne rá vagy ennyiből bármilyen más édességet is ehetnék?

Figyelt kérdés

Szóval ha nem jutok édességhez idegbeteg vagyok és ha meg is állom x ideig akkor utánna falni kezdek..

2evőkanál túró,1evőkanál tejfől és egy teáskanál akácméz

ezt összekeverve csináltam valamit ami édes ízlik is és lenyugszom tőle.. tudom,hogy a méz is hízlal akárcsak a cukor de még is vannak benne egészséges dolgok..

tehát ez lehet egy opció (kiskapú) arra,hogy egyek is édességet de mégse legyen olyan káros mint pl egy tábla csoki ?

2014. szept. 25. 11:44
1 2
 11/11 anonim ***** válasza:
Az "idegbetegség" oka lehet a koffein függőség, ami könnyen kialakulhat, ha az ember sok csokit eszik rendszeresen (igen, egy tábla az sok). Reméljük a recepted beválik, és az biztos, hogy jobb, mint a csoki :) Sok sikert!
2014. szept. 25. 20:41
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!