Nagyon édesség függő vagyok. Ez megoldás lenne rá vagy ennyiből bármilyen más édességet is ehetnék?
Figyelt kérdés
Szóval ha nem jutok édességhez idegbeteg vagyok és ha meg is állom x ideig akkor utánna falni kezdek..
2evőkanál túró,1evőkanál tejfől és egy teáskanál akácméz
ezt összekeverve csináltam valamit ami édes ízlik is és lenyugszom tőle.. tudom,hogy a méz is hízlal akárcsak a cukor de még is vannak benne egészséges dolgok..
tehát ez lehet egy opció (kiskapú) arra,hogy egyek is édességet de mégse legyen olyan káros mint pl egy tábla csoki ?
2014. szept. 25. 11:44
11/11 anonim válasza:
Az "idegbetegség" oka lehet a koffein függőség, ami könnyen kialakulhat, ha az ember sok csokit eszik rendszeresen (igen, egy tábla az sok). Reméljük a recepted beválik, és az biztos, hogy jobb, mint a csoki :) Sok sikert!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!