Tényleg elég volt már?
Szeptember óta 10kg-t fogytam egy beszólás hatására. A kedvesem megjegyezte, hogy asszonyosodtam. Most meg az a baja, hogy már túl vékony vagyok.
Én nem látom magam így, sőt, dagadtnak. Voltam már kövér (93kg), de akkor nem éreztem azt amit most.
176cm vagyok.
Raktam fel képeket is.
Mozgok és keveset eszek.

De engem nem kell felébresztened... Mellesleg meg akkor nem itt kéne "tanácsot" adnod, hanem vmi wellnes helyen. Szerintem. De azért, köszi a válaszod.
Igen, jól olvasta vki(nem emlékszem a pontos időre), nem tornázhatok, mert egy baleset miatt műtötték a térdem, újra kellett tanulnom járni, és azóta is az ilyen futás-ugrás cucc alól "felmentésem" van. A betegségem miatt sem terhelhetem túl a légzésem, mert fulladásos rohamot kaphatok :s
Ezért pilatesezek és jógázok, mindenhová gyalog megyek és lépcsőzök lift helyett.
A kevés evés nem egyenlő a nem evéssel. Minthogy a "szeretem a gyerekeket" sem egyenlő a pedofilizmussal. Tehát nem, nem koplaltam.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!