Tényleg elég volt már?
Szeptember óta 10kg-t fogytam egy beszólás hatására. A kedvesem megjegyezte, hogy asszonyosodtam. Most meg az a baja, hogy már túl vékony vagyok.
Én nem látom magam így, sőt, dagadtnak. Voltam már kövér (93kg), de akkor nem éreztem azt amit most.
176cm vagyok.
Raktam fel képeket is.
Mozgok és keveset eszek.

Tök mindegy úgyis visszahízod tekintve, hogy koplalással fogytál. Amúgy meg látszik, hogy a hasad be van húzva... Az még nem is gáz, hogy van rajtad felesleg, de nagyon puha vagy... semmi izom...
Meg kéne tanulni rendesen táplálkozni, és el kezdeni edzeni valamit...

ja és tényleg.. a hasad miért ilyen?kicsit csúnya
bocsi..
Nincs behúzva, mindig ilyen...
Pff basszus sportolok, pilatesezek, jógázok, haspadozok, és biciklizek... A többi "ugri-bugrit" tény hogy nem csinálom, mivel nem csinálhatom.
Nem koplaltam, nem tudom honnan veszed, esélyem se lett volna rá, hetente 2* kell orvoshoz mennem, csak feltűnt volna neki ha koplalok :) De tényleg nem koplaltam, csak elhagytam az egyik gyógyszerem és kevesebbet ettem, plusz vizsgaidőszak :D
ÉS kedves első...
Ha sikerült lefogynom 30kg-t és nem híztam vissza, akkor miért híznám vissza a legutóbbi 10et?
Nem állat vagyok, hogy elkezdek zabálni ha kiéheztem. Elég régóta kell diétáznom, hogy tudjam miben mennyi ch és cal van, és mit ehetek ill. mit nem.
Félre ne értsd, köszönöm a válaszod, de kérlek ne általánosíts.

Szia!
Először is gratulálok a fogyáshoz:)
Az alakod szerintem jó.Nem vagy túl vékony,de hájas sem.
Szerintem mostantól elég,ha változatosan,egészségesen táplálkozol és sokat mozogsz,már amit lehet(kommentetből azt vettem,hogy nem minden sportot űzhetsz,ha tévedtem bocsi).
15/L
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!