Szerinted elég lesz? ( alul kifejtem)
Figyelt kérdés
20éves vagyok 180cm magas, 90kg. Nyáron mindig lefogyok és az a baj hogy télen visszahízok. Mostanában esténként lefekvés előtt csinálok 30 fekvőtámaszt, 70felülést(szabályosan tarkóra tett kézzel), 5 percet kocogok magas térdemeléssel, és próbálok nem vagy csak keveset enni 6 után. Szerintetek ez elég ahhoz hogy tartsam a súlyon, vagy tovább fogyjak? köszönöm a válaszokat! (Tanácsokat is várok)2011. okt. 17. 14:42
1/5 anonim válasza:
A felülés, fekvőtámasz az oké, de ezek csak izmosítanak, zsírt nem égetsz vele. Lassú futás lenne jó legalább 40percig erre a célra.
2/5 anonim válasza:
Ezek a gyakorlatok alig befolyásolják a fogyást.
3/5 anonim válasza:
KEzdj el rendesen mozogni, sportolni, amit jelenlet csinálsz, az egy unatkozó háziasszonynak is kevés lenne.
4/5 LadyLee válasza:
Férfi vagy vagy nő? Mert ha férfi, akkor a 180/90 nem vészes súly.
5/5 LadyLee válasza:
Ja, most látom a neved - akkor feltételezem, hogy férfi vagy. Szerintem fogynod kifejezetten nem kell, ha mégis zavar a súlyod / külsőd, sportolni kezdj el (valami komolyabbat, mint a fent leírt gyakorlatok) és inkább egészségesen próbálj étkezni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!