Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Elég rossz helyzetben vagyok,...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Elég rossz helyzetben vagyok, kifejtem lenn. Mit tegyek?

Figyelt kérdés
Egymásba zúgtunk egy külföldi lánnyal neten keresztül, viszont időközben megismerkedtem egy itthoni leányzóval, akibe fülig beleszerettem, viszont a külföldi még mindig szeret, és igazán nem is közöltem még vele, hogy mi van. Viszont a nagy gond az, hogy jövő héten jönne ide, és meg van beszélve a találkozó. Szóval.. Hogy tudnám úgy megmondani neki az igazat, anélkül, hogy túlságosan kikészíteném?
2010. febr. 26. 21:10
 1/10 anonim ***** válasza:
30%
Randizz vele, húzd meg, aztán kidobod.
2010. febr. 26. 21:10
 2/10 anonim ***** válasza:
100%
mondjad magyarul, nem készül ki ha meg sem érti, és ugyebár te elmondtad
2010. febr. 26. 21:11
 3/10 anonim ***** válasza:
Ennyi... :D
2010. febr. 26. 21:11
 4/10 anonim ***** válasza:
95%
Ne hagyd, hogy Magyarorszagra menjen, mindegy milyen messzirol jon, de kepzeld magad a helyebe, idot, penzt kolt rad ezert a hirert, es ahogy megtudja, hogy megy haza, ha akar? Gondolom a visszautazas is fix. Szar nagyon, de irj neki egy e-mailt.
2010. febr. 26. 21:13
 5/10 anonim ***** válasza:
89%

Szerintem attól függ..

Igaz h beleszerettél egy magyar lányba..

De szerintem találkozhatnál a külföldivel is 1x.. mert mivel őt még élőben nem ismered..

nem tudod milyen.

Szerintem adj neki egy esélyt..

És ha nem működik és még mindig a magyar szereted jobban .. akkor mond meg neki h ez még sem működik és h legyen vége..

De szerintem egy esély neki is jár.

És mivel külföldi utána úgy sem fogod látni..

Persze nem azt mondom h használd ki..

Csak ismerd meg !!

2010. febr. 26. 21:16
 6/10 anonim ***** válasza:
89%
Beszelj vele interneten es kozold vele szepen ertelmes ember modjan,hogy beleszerettel egy masik lanyba, es nem tudsz parancsolni az erzeseidnek....de meselj a kapcsolatrol...hany eves a lany es mennyi ideje vagytok egyutt? :P
2010. febr. 26. 21:25
 7/10 A kérdező kommentje:
Egy korosztály a két lány, és fiatalok vagyunk. A lényeg, hogy friss nagyon a kapcsolat, de mindenképp inkább rá alapoznék, mivel a külföldi megy is vissza :/ Csak ezt annyira nem tudom így kezelni.. Kívülről nézve biztos tudnám osztani az észt egyből, hogy hogyan is kéne, de ez így nem megy :/
2010. febr. 26. 21:30
 8/10 anonim ***** válasza:

Hát figyu. Èn a helyedben mindenképp megvárnám,hogy a lány eljöjjön hozzád,és megismerd személyesen is. Lehetséges,hogy jobban bejönne neked. Mindenkivel teljesen más,miután személyesen is találkoztok. Az esélyt megadhatnád neki... eljön a találkára, együtt töltötök egy kis idöt,és ha még mindig úgy érzed,hogy az "otthoni" lány jobban bevágódott´nálad,szereted,akkor megmondod neki szépen,hogy nem müködne egy táv kapcsolat. Megértené biztosan.. nem kell megmondani neki,hogy van egy másik,mert megbántanád. Egyszerüen elmondod neki,hogy messze van,keveset találkoznátok stb.

Aztán ha mégis a külföldi lány jön be neked,és megszeretitek idövel egymást,akkor a távolság nem lehet akadály.Hétvégente lenne idötök egymásra,szünetekben is. Annyira nem vészes. A kérdés az lenne,hogy a köztes idökben,amig külön vagytok mennyire bírnátok egymás nélkül. Biztosan nehezen. Meg kell gondolni mindent alaposan. Idöd még van dönteni.

De a külföldi kapcsolatoknál nagyon kell vigyázni. Ha megszeretitek egymást, egyre nehezebben tudjátok elviselni a távot,és azt,hogy keveset lehettek együtt. Nagyon gondold azért meg,mert lehet viszont,hogy jól alakul minden,és ö lesz a nyerö nálad.

De mondom... ha már magadba bolondítottad az esélyt add meg neki,ha még le is jönne hozzád :)

2010. febr. 27. 01:31
 9/10 anonim ***** válasza:
szerintem a külföldi sem akar semmi komolyat. azért mond meg neki h egy kis szex nem lenne ellenedre. vagy küld át hozzám :) 30F
2010. febr. 28. 23:38
 10/10 anonim ***** válasza:
Ha nem pakisztáni vagy türkmén akkor jöhet hozzám is!
2010. márc. 1. 02:56

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!