Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Elég rossz helyzetben vagyok, kifejtem lenn. Mit tegyek?
Szerintem attól függ..
Igaz h beleszerettél egy magyar lányba..
De szerintem találkozhatnál a külföldivel is 1x.. mert mivel őt még élőben nem ismered..
nem tudod milyen.
Szerintem adj neki egy esélyt..
És ha nem működik és még mindig a magyar szereted jobban .. akkor mond meg neki h ez még sem működik és h legyen vége..
De szerintem egy esély neki is jár.
És mivel külföldi utána úgy sem fogod látni..
Persze nem azt mondom h használd ki..
Csak ismerd meg !!
Hát figyu. Èn a helyedben mindenképp megvárnám,hogy a lány eljöjjön hozzád,és megismerd személyesen is. Lehetséges,hogy jobban bejönne neked. Mindenkivel teljesen más,miután személyesen is találkoztok. Az esélyt megadhatnád neki... eljön a találkára, együtt töltötök egy kis idöt,és ha még mindig úgy érzed,hogy az "otthoni" lány jobban bevágódott´nálad,szereted,akkor megmondod neki szépen,hogy nem müködne egy táv kapcsolat. Megértené biztosan.. nem kell megmondani neki,hogy van egy másik,mert megbántanád. Egyszerüen elmondod neki,hogy messze van,keveset találkoznátok stb.
Aztán ha mégis a külföldi lány jön be neked,és megszeretitek idövel egymást,akkor a távolság nem lehet akadály.Hétvégente lenne idötök egymásra,szünetekben is. Annyira nem vészes. A kérdés az lenne,hogy a köztes idökben,amig külön vagytok mennyire bírnátok egymás nélkül. Biztosan nehezen. Meg kell gondolni mindent alaposan. Idöd még van dönteni.
De a külföldi kapcsolatoknál nagyon kell vigyázni. Ha megszeretitek egymást, egyre nehezebben tudjátok elviselni a távot,és azt,hogy keveset lehettek együtt. Nagyon gondold azért meg,mert lehet viszont,hogy jól alakul minden,és ö lesz a nyerö nálad.
De mondom... ha már magadba bolondítottad az esélyt add meg neki,ha még le is jönne hozzád :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!