Kezdőoldal » Fogyókúrák » Egyéb kérdések » Az alábbiakból egy jó étrend...

Az alábbiakból egy jó étrend összeállítása?

Figyelt kérdés

Amiket összevettem: 2 cs.puffasztott rízs (sótlan), 10 db zsírszegény joghurt, májkrém, 3x170 gr sótlan mogyoró (vashiányom is van, s ezekben van valamennyi), 1 kg zabpehely, 2 L tej, s kaptam vagy 1,5 kg almát, 1 kg szőlőt, 10 cső kukoricát.

Ebédre pedig valami kis adagban, amihez van hozzávaló: pl gombás tésztához valóm van, de csak mini adag, plusz esténként kocogni, kerékpározni járok :)

Mivel nem tudom mit mikor kéne enni, várom az ötleteket,hogy mikor mit lenne helyes ennem. Ha jól tudom gyümölcsöt pl tízóraira, keményítőt (ebben az esetben kukorica vacsira célszerű). Köszönöm a segítséget.

2014. szept. 20. 23:25
 1/3 anonim ***** válasza:
Majkrem, kukorica, teszta nem jo... Hol a feherje? Hus, hal, tojas, esetleg zsirszegeny turo? Ehetnel meg a hushoz ebedre nyers/parolt/sult zoldsegeket, esetleg alkalmankent barnarizst. Reggelire eheted azt a puffasztott akarmit, ha neked izlik, sonkaval, zoldsegekkel, de reggelire nyugodtan lehet enni egy-ket szelet rozskenyeret/tk kenyeret. Reggelire meg:zabkasat, tojasrantottat is lehet. Tizaroira egy db gyumolcs. Ebedet mar irtam. Uzsonnara eheted a natur joghurtodat. Vacsorara pedig nem kell kemenyitot enni, hanem feherjet. Itt is mehet nemi hus, tojas, turo, ilyesmi. Sok sikert.
2014. szept. 21. 07:16
 2/3 anonim ***** válasza:
A mogyorot pedig eheted ugyan ugy tizoraira v vacsira, de max egy marekkal.
2014. szept. 21. 07:18
 3/3 A kérdező kommentje:
Köszi a válaszokat :)
2014. szept. 21. 22:44

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!