Jól kezdtem el ezt az egész életmódváltás-cuccot?
Megpróbálok változtatni az egész szaros életemen:) rájöttem, hogy nem tetszem magamnak, az alkatom miatt. kb 8-10 kg felesleg van rajtam (17/L 165 cm 60 kg).
ráérek lefogyni, és szeretném ha tartós lenne.
elkezdtem futni, bár ha jeges az út akkor nem megyek, amúgy olyan 1 órát egy nap, de ebbe a séta is benne van mert még ennyit nem tudok egyhuzamban.
tornázok rubint rékára, mert tetszik a DVD-je.
kajálással vannak nagyobb gondjaim...
szóval csokifüggő voltam ,de egy hónapja csak ritkán eszem, akkor is keveset inkább gyümölcsöt. meg is lepődtem hogy milyen finom pl egy narancs:)
aztán rendszertelenül étkeztem, de elkezdtem minden nap ugyanakkor enni, kevesebbet. 5X-6X kajálok. (a plusz 1 az hajnalba egy bögre kakaó néha)
reggel fél 8 kor eszem abonettet csirkemellsonkánval meg zöldségekkel(pari, paprika, ubi, ami van,) plusz tojás néha. tízórai fél 11 vmi gyümi. fél 1kor újabb abonettes szenya. ha hazaérek (fél 4/fél5) akkor egy tál leves zöldségekkel tészta nélkül, aztán másodiknak vmi lightos ha még éhes vagyok. ekkor szoktam magamnak megengedni vmi danone pudingot, csak hogy ne menjen el a kedvem az egésztől, de ezt majd fokozatosan megvonom) aztán vacsira tea vagy kis diétás keksz vagy vmi zöldségféle vagy joghurt / zsírszegény túró.
mit szóltok?

Jól csinálod mindent szépen fokozatosan.Ha megunod az abonettet hetsz magvas kenyeret,vagy bármi mást ami nem finomlisztes.
Igyál sok folyadékot.
Az is jó lenne ha bolti helyett otthon készítenéd a pudingot,kevés cukorral,vagy nádcukorral.
Ne vnd meg a tésztát sem magadtól,csak 15óra előtt ehetsz belőle.
További sikereket,és kitartást.

vagy ha ennyire szereted a csokit, akkor próbálj update szerint kajálni. a reggeli órákban szinte bmit ehetsz, persze mértékkel.
hajrá.

ami olcsó is, és édesség is, ha már puding, akkor Norbis pudig, este is eheted és nem megy el a kedved.
De ha a sima pudingot megcsinálod folyékony édesítőszerrel, ugyan úgy eheted akármikor.
de örülök a pozitív válaszoknak:)
az a baj h felénk nem igazán van updates kajcsi... esetleg tescoban? vagy hol lehet olyat venni?
tésztát nem igazán szeretem... sose ettem, most sem fogok max ritkán:)
suliba pedig találtam magvas zsemlés szenyát a büfében, szóval az egyik abonettet lecserélem arra :) és legalább nem unok rá :D
nah jólvan, megyek tanulni hogy legyen időm tornázni:)
köszi, sziasztok:)

Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!