Kezdőoldal » Fogyókúrák » Egyéb kérdések » Jól kezdtem el ezt az egész...

Jól kezdtem el ezt az egész életmódváltás-cuccot?

Figyelt kérdés

Megpróbálok változtatni az egész szaros életemen:) rájöttem, hogy nem tetszem magamnak, az alkatom miatt. kb 8-10 kg felesleg van rajtam (17/L 165 cm 60 kg).

ráérek lefogyni, és szeretném ha tartós lenne.

elkezdtem futni, bár ha jeges az út akkor nem megyek, amúgy olyan 1 órát egy nap, de ebbe a séta is benne van mert még ennyit nem tudok egyhuzamban.

tornázok rubint rékára, mert tetszik a DVD-je.

kajálással vannak nagyobb gondjaim...

szóval csokifüggő voltam ,de egy hónapja csak ritkán eszem, akkor is keveset inkább gyümölcsöt. meg is lepődtem hogy milyen finom pl egy narancs:)

aztán rendszertelenül étkeztem, de elkezdtem minden nap ugyanakkor enni, kevesebbet. 5X-6X kajálok. (a plusz 1 az hajnalba egy bögre kakaó néha)

reggel fél 8 kor eszem abonettet csirkemellsonkánval meg zöldségekkel(pari, paprika, ubi, ami van,) plusz tojás néha. tízórai fél 11 vmi gyümi. fél 1kor újabb abonettes szenya. ha hazaérek (fél 4/fél5) akkor egy tál leves zöldségekkel tészta nélkül, aztán másodiknak vmi lightos ha még éhes vagyok. ekkor szoktam magamnak megengedni vmi danone pudingot, csak hogy ne menjen el a kedvem az egésztől, de ezt majd fokozatosan megvonom) aztán vacsira tea vagy kis diétás keksz vagy vmi zöldségféle vagy joghurt / zsírszegény túró.

mit szóltok?

2010. jan. 19. 16:17
 1/7 anonim ***** válasza:
100%
Nagyon jó:)Ügyes vagy:)Szerintem menni fog,minden megvan fehérje,szénhidrát,zöldség,gyümölcs. Talán vacsira is ehetnél abonettes szenyát. De nem muszály.A lényeg a tornában,hogy izzadj meg:)Ügyes légy:)
2010. jan. 19. 16:26
 2/7 anonim ***** válasza:
100%

Jól csinálod mindent szépen fokozatosan.Ha megunod az abonettet hetsz magvas kenyeret,vagy bármi mást ami nem finomlisztes.

Igyál sok folyadékot.

Az is jó lenne ha bolti helyett otthon készítenéd a pudingot,kevés cukorral,vagy nádcukorral.

Ne vnd meg a tésztát sem magadtól,csak 15óra előtt ehetsz belőle.

További sikereket,és kitartást.

2010. jan. 19. 16:32
 3/7 anonim ***** válasza:
100%

vagy ha ennyire szereted a csokit, akkor próbálj update szerint kajálni. a reggeli órákban szinte bmit ehetsz, persze mértékkel.

hajrá.

2010. jan. 19. 16:37
 4/7 anonim ***** válasza:
100%

ami olcsó is, és édesség is, ha már puding, akkor Norbis pudig, este is eheted és nem megy el a kedved.

De ha a sima pudingot megcsinálod folyékony édesítőszerrel, ugyan úgy eheted akármikor.

2010. jan. 19. 16:51
 5/7 A kérdező kommentje:

de örülök a pozitív válaszoknak:)

az a baj h felénk nem igazán van updates kajcsi... esetleg tescoban? vagy hol lehet olyat venni?

tésztát nem igazán szeretem... sose ettem, most sem fogok max ritkán:)

suliba pedig találtam magvas zsemlés szenyát a büfében, szóval az egyik abonettet lecserélem arra :) és legalább nem unok rá :D

nah jólvan, megyek tanulni hogy legyen időm tornázni:)

köszi, sziasztok:)

2010. jan. 20. 17:28
 6/7 anonim ***** válasza:
Nagyon jól gondolkodsz.Csak pozitívan.Ha esetleg megakadnál,vagy csak néhány jó szóra vágysz jelentkezz nyugodtan.Sok sikert.
2010. jan. 20. 18:35
 7/7 A kérdező kommentje:
köszi :)
2010. jan. 20. 20:11

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!