Szerintetek mikorra sikerülhet így?

először is sok sikert hozzá, és kitartást! kívánom, hogy végig tudd csinálni!
mivel több mint 4 kgtól kell megszabadulnod, és az egészséges fogyás általában a 2 kg/hónap, ezért én azt mondanám h 1.5 év után már újra a régi leszel :)
én nem nagyon értek ehhez (nekem viszonylag keveset kell leadani - 10-15 kilót), de nemrég olvastam egy blogot, amit egy középkorú hölgy vezet, ő is ~100 kilóról indult vagy 1 éve és most 80nál tart :) hetente 2-3x jelentkezik, és ír az eredményeiről, meg h hogyan küszöbölte ki az akadályokat. annak ellenére, hogy én 20 vagyok és nem nagyon elhízott, nagyon érdekesnek találtam a blogot és egy csomó jó tanácsot fogadtam meg belőle :)
belinkelem, neked biztos többet fog segíteni, esetleg Ő konkrét tanácsokat is tud adni neked ha felveszed vele a kapcsolatot, hiszen kísértetiesen hasonló az esetetek :)
remélem segítettem és nagyon szurkolok .)

Bocsánat, előbb küldte el:
Szóval szerintem lehetsz ugyanannyi kiló, de lehet, hogy az alakod nem lesz teljesen olyan (nem tudom, hogy szültél-e, az eleve olyan változást okoz egyeseknél, hogy sosem fognak ugyanúgy kinézni, de közel kerülhetsz hozzá). Én 91 kg-ról indultam szülés után és lassan fogyogatok 2 kilókat havonta (most 84 vagyok). Ez így egészséges. Csak ne hagyd abba. Az jó, ha nem akarsz hirtelen fogyni. Nagyon jól csinálod, csak olyan módszert keress, amit be tudsz tartani egy életen át, hogy ne jöjjenek vissza a kilók. Minden lehetséges, csak türelem! Valószínű, hogy kell 1-másfél év, de folyamatosan fogod látni az ereményt és ez motiválni fog.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!