Kezdőoldal » Fogyókúrák » Egyéb kérdések » Mindent elrontottam?

Mindent elrontottam?

Figyelt kérdés
az elmúlt 1,5 hétben leadtam két kilót, aminek nagyon örültem. (60-ról 58-ra) ma viszont mindent ettem - csoki, gumicukor, csipsz, popcorn, szóval enyhén szólva nem tartottam be a fogyókúrát. Valyon visszajön mind a 2 kiló e miatt? És amit feszesítettem (tornázni i elkezdtem) az is visszaalakul löttyedté?
2010. jan. 18. 20:37
 1/5 anonim ***** válasza:

1. minél többet koplaltál a fogyókúrád alatt, annál inkább visszajön

2. ha nem koplaltál, hanem egészségesen táplálkoztál (amit azért feltételezek, mert "csak" 2 kiló ment le, koplalással több szokott, akkor vegyük úgy, hogy bűzöztél egy napot, és most visszaállsz a rendes életmódra, akkor számottevő mennyiséget nem híztál)

3. ha van izmod, az ennyitől nem alakul löttyedté :D

4. ha az első pont igaz rád, akkor javaslom h nézz utána egy kicsit a drasztikus kalóriamegvonással és koplalással járó diéták hatalmas buktatóinak

2010. jan. 18. 20:43
 2/5 anonim ***** válasza:
hát ha mindig visszaesel ilyen nagy édességevésbe akkor sosem megy lejjebb a súlyod. ha mondjuk megkívánsz egy kis édességet meg kell tanulnod megállni egy-két kocka csokinál, vagy egy kis popcorn stb. de nem egy nap alatt mindenből enni.(gondolom, nem 1 kocka csoki, meg nem 2 szem gumicukrot ettél) holnap tornázz többet és fogd vissza mostanában az édességevést.
2010. jan. 18. 20:43
 3/5 anonim ***** válasza:
bocsi, bűnöztél... ez az elírás elég viccesre sikerült :D
2010. jan. 18. 20:44
 4/5 A kérdező kommentje:
xD Bűzöztem :P Nem koplaltam annyira, csak próbáltam egészséges kajákat enni, meg tornázni, de most voltak nálunk vendégek, és elkezdtem enni, és végül ez lett a vége :S Ja és rántott húst is ettem :D :S Na majd holnap megnézem mit mutat a mérleg
2010. jan. 18. 20:52
 5/5 A kérdező kommentje:
59.2 kiló vagyok :/ Akkor kezdődhet előröl a fogyózás :S
2010. jan. 19. 17:31

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!