Kezdőoldal » Fogyókúrák » Egyéb kérdések » így tudnék fogyni heti 1kilót?

így tudnék fogyni heti 1kilót?

Figyelt kérdés
hétfőtöl-péntekig megyek konditerembe súlyzós edzést csinálok mellette kardiozok 15-20percet szombaton és vasárnap pihenő de ezeken a napokon is megprobálok mozogni valamennyit, kaja: reggelire zabpehely protein turmixal, suliba 2 szendvics esetleg 3 mikor haza érek akkor meg barna rizs ritkán fehér rizs mellé sok zöldség 2-3 csirkecomb majd megint egy protein turmix

2014. szept. 8. 19:46
1 2
 1/13 anonim válasza:
Mennyi szénhidrátot viszel be?
2014. szept. 8. 20:11
 2/13 A kérdező kommentje:
3szelet kenyeret vagy 3zsemlét ennék naponta meg a reggeli zabpehely és a rizs ennyi szénhidrát lenne számolgatni nem számolgattam 93kg vagyok és 177-178cm
2014. szept. 8. 20:13
 3/13 anonim válasza:

Helyedben nem kenyeret ennék, hanem rizst/krumplit.

A másik, hogy a rizs is szénhidrát bomba, szóval nem csak kenyeret meg zsömlét eszel, mint szénhidrát.

A fehérjét meg annyira nem erőltetném, mert fogyni akarsz, nem tömegelni. Biciklizz, ússz inkább.

2014. szept. 8. 20:27
 4/13 anonim válasza:

Javítás: ...szóval nem csak kenyeret meg zsömlét eszel, mint szénhidrát.

Mivel ugye ezt te írtad:

haza érek akkor meg barna rizs ritkán fehér rizs

2014. szept. 8. 20:29
 5/13 A kérdező kommentje:
szénhidrátot is kell enni fogyás közben is a fehérje meg ilyenkor a legfontosabb ugy olvastam mert nem izomzatbol szeretnék fogyni
2014. szept. 8. 20:34
 6/13 anonim válasza:

Kell a szénhidrát, de nem kenyérből/zsemléből.

A fehérje bevitel eleve meg lesz a csirkéből.

És ahogy mondtam, inkább a teljesen átmozgató edzéseket végezd. pl. úszás

2014. szept. 8. 20:38
 7/13 anonim ***** válasza:

Bizony, fogyáskor különösen fontos a fehérje, mert a test a kalóriadeficit hatására különösen szimpatizál az energiaigényes izom bontásának gondolatával... A ketogén diéta kivételes, mert ott zsírra áll rá a test, ami mindig hozzáférhető, de most távolról sem arról van szó.

Persze a fehérjét be lehet vinni normális étellel is.

Sokan fogynak sok szénhidráttal, de kevesebbel könnyebben szokott menni. Mivel a szénhidrát nem eszenciális tápanyag, az nem gond, ha alacsonyan van (bár a közel nulla már túlzás, még ha egyesek el is vannak vele). Bár aki a sokat szokta meg és az a fajta, aki azzal érzi jól magát, az gondolom, nehezen állna rá a kevés szénhidrátra, bár a teste működése alapvetően megengedi azt.

2014. szept. 8. 20:41
 8/13 A kérdező kommentje:
konditerem mellett azért döntöttem mert szeretem a súlyokat emelni már kicsitkét régebben vagyok ott de eddig csak tömegelni akartam, de ugy döntöttem mivel sok rajtam a felesleg legalább 13-15kg ezért ezt leszeretném adni vagy legalább felét és utánna vissza állni tömegelésre majd
2014. szept. 8. 20:41
 9/13 anonim ***** válasza:
Azt kihagytam, hogy bár fontos a fehérje, nem is árt, ha fogyáskor extra mennyiség van, de azért nem kell óriási mennyiségben tolni, manapság sokan feleslegesen magasra próbálják emelni a szintjét. Pedig a túlzott fehérjebevitel nem jó, nem ésszerű.
2014. szept. 8. 20:43
 10/13 A kérdező kommentje:
szoval akkor ahogy leirtam és be istartom akkor heti 1 kilo meglenne? hébe-hoba egy kis édesség vagy valami de ez ritkán lenne :)
2014. szept. 8. 20:45
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!