Miért nem tudok fogyni?
Reggelire egy kevés zabot szoktam enni 1,5-ös tejjel és pár szem eperrel vagy szederrel, kávé tejjel, cukor nélkül, ebéd általában az amit itthonra főznek, de igyekszem kisebb adagokat enni, a vacsora változó, de igyekszem kerülni a szénhidrátot(nagyjából 1000-1200 kalória lesz a végeredmény) Naponta nagyjából 3 liter vizet, vagy teát(lúgosító, menta, citromfű, zöld cukor nélkül).
Naponta fél órás hastánc, vagy cardio kicbox videót csinálok, utána 10-15 perces erősítő videót csinálok(változó, van, hogy hasra, másnap lábra koncentrálok) levezetésnek pedig jógázok.
Ennek eredménye képen 4 kilót híztam...
Tudom, hogy lehetetlen, ezért tettem fel a kérdést...
Több táblázatban is megszoktam nézni a kalóriát, ezt írtam azt, hogy nagyjából(időnként vannak eltérések.
" Ennek eredménye képen 4 kilót híztam..."
-sokan jártak már így ,nálad is az a baj,hogy azt hiszed,hogy hű de keveset eszek,azt valójában egyáltalán nem eszel keveset,sőt,
-és ezt jól megmutatja a mérleg....
"-sokan jártak már így ,nálad is az a baj,hogy azt hiszed,hogy hű de keveset eszek,azt valójában egyáltalán nem eszel keveset,sőt,
-és ezt jól megmutatja a mérleg...."
Kiszámoltam, hogy mennyi lenne a napi kalóriaszükségletem, minden nap nézem, hogy mennyit eszek, és jóval alatta van.
Ha sokat ennék akkor nyilván nem tenném fel a kérdést...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!