Kezdőoldal » Fogyókúrák » Egyéb kérdések » Hogyan tudnék fogyni tabletták...

Hogyan tudnék fogyni tabletták és sport nélkül?

Figyelt kérdés
2014. szept. 6. 08:45
 1/7 anonim ***** válasza:
0%

Étrendről hallottál már?

És sportolni miért nem akarsz?

2014. szept. 6. 08:57
 2/7 anonim ***** válasza:
nem eszel, így egy idő után vékony, de undorítóan löttyedt tested lesz. Sport nélkül nem lehet szépen fogyni.
2014. szept. 6. 09:11
 3/7 anonim ***** válasza:
Kalória mínuszban.
2014. szept. 6. 09:46
 4/7 ez-meg-az válasza:

hát, egyél kevesebbet. ha ez nehezen megy foglald le magad, aludj többet.

lehetőleg az édességeket és lisztes dolgokat, pl. tésztákat, kenyereket, péksütiket hanyagold.

reggel egyél sokat, délben is, este már egyáltalán ne. ne nassolgass nap közbe, mert az rosszabb mintha leülnél h na most akkor eszel. ha úgy érzed éhes vagy, igyál vizet vagy egyél meg egy almát.

én ezt tudom javasolni, de mint itt mondták szerintem is sportolj valamit közbe, nem kell nagy dologra gondolni. az segítene a fogyás folyamatán és nem lenne löttyedt a bőröd sem.

remélem segítettem:)

2014. szept. 6. 10:21
 5/7 *Victorique* válasza:
sajnos sehogy. kevesebb legyen a bevitt kalória, mint a felhasznált, de akkor meg tuti éhes lennél, ami meg falási rohamokhoz vezetne. és ahogyan már írta valaki plöttyedt leszel, akár vékonyan is!
2014. szept. 6. 11:20
 6/7 anonim ***** válasza:

#5: Ez nem feltétlenül igaz... Én is úgy fogytam, hogy mindig jóllaktam, ha megéheztem. Sok múlik az étrenden. Sok szénhidráttal képtelen vagyok kalóriadeficitet létrehozni, kevéssel megy, nagyon kevéssel pedig sosincs erős éhségem. Jó dolog a zsír mint energia, én nagyon szeretem. Persze minden tápanyagot be kell vinni, amire szüksége van a testnek, legföljebb nagyon röviden lehet hanyagolni, de rövid idő alatt az ember nem fogy le.

Mozgás nélkül valószínűleg több izmot veszt az ember, de ha a fehérjebevitel rendben van, akkor még valószínűleg nem lesz olyan vészes a helyzet. Túl kevés fehérjével vagy extrém nagy kalóriadeficittel már sokkal rosszabb a helyzet.

Én is lusta vagyok, de némi mozgás kell. Nem a fogyás miatt, az egészség miatt. Így is folyton ül a modern emberek zöme, ez nagyon nem természetes.

2014. szept. 6. 14:35
 7/7 A kérdező kommentje:
azert nem sportolok,mert mozgasserult vagyok
2014. nov. 13. 15:55

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!