Kezdőoldal » Fogyókúrák » Egyéb kérdések » Van még valaki rajtam kívül,...

Van még valaki rajtam kívül, akinek tetszik ez az alak?

Figyelt kérdés

És esetleg hasonlót szeretne elérni...Vagy nagyon beteges, hogy ezt találom szépnek?:/ Egyébként nem kizárólag a vékonyságon van a hangsúly, számít az alap alkat is (vékony derék, széles csípő).

[link]

[link]

[link]

2014. szept. 4. 23:54
1 2 3
 21/25 anonim ***** válasza:
Pedig szerintem te már anorexiás vagy. Az anorexia nem egyenlő csak a kóros soványsággal, ha a te fejedben az van hogy ez a betegesen sovány alak a szép és te is ilyen akarsz lenni, akkor az már anorexia, amit kezelni kell pszichológussal!
2014. szept. 10. 21:22
 22/25 A kérdező kommentje:
Egyébként érzem én is, hogy valami nem oké az agyamban, és a lelkemben ezzel kapcsolatban. Túl nagy szerepe van az életemben az étkezések és fogyás körüli gondolatoknak, már kamaszkorom óta, hol jobban, hol kevésbé, de mindig a felszínen motoszkál. De úgy érzem, hogy kordában tudom tartani, ha eddig nem fogytam kórosan soványra ilyen mentalitással, már ezután sem fogok. Persze nem jó ez így, közel sem, más problémáim is vannak, már csak azok miatt is erőt kellene venni magamon, és elmenni pszichológushoz.
2014. szept. 10. 22:50
 23/25 anonim ***** válasza:

Az nem baj, ha figyelsz az étkezésedre, az alakodra, ne ess át a ló túloldalára, mint ezzel a kérdéssel. Ne legyél ilyen.

Ha nem is pszichológus, de család, barátok, esetleg ha van párod - is tudnak segíteni.

Keress egy hobbit ami leköt :)

2014. szept. 11. 15:47
 24/25 anonim ***** válasza:

Az első képen egyáltalán nincs széles csípő, azért tűnik úgy mert köldök fölött a hasrész nagyon nagyon vékony.

175 cm-vel inkább arra törekedj, hogy szép kidolgozott, izmos alakod legyen, a magasságod megvan hozzá. 58 kg tökéletes ehhez, csak rá kell dolgozni.

2014. szept. 11. 17:27
 25/25 anonim ***** válasza:

Utolsó vagyok még.

Az ilyen alak genetika, ha nem ilyen vagy, soha nem tudsz ilyenné válni.

2014. szept. 11. 17:29
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!