Van még valaki rajtam kívül, akinek tetszik ez az alak?
És esetleg hasonlót szeretne elérni...Vagy nagyon beteges, hogy ezt találom szépnek?:/ Egyébként nem kizárólag a vékonyságon van a hangsúly, számít az alap alkat is (vékony derék, széles csípő).
Én néztem már így ki.
Vékony voltam, nem ért össze a combom sem, akárhogy erőlködhettem, úgy lefogytam.
De hogy is mondjam. Kiröhögött mindenki, mert ez már soványság.
Felszedtem egy kis izmot (mert az izom ad alakot, formát) és azóta sokan dicsérnek. :)
Azt hittem vékony derék, széles csípő alatt ilyenre gondolsz:
Mert ez nagyon tuti, de a képeiden nem is széles a nők csípője.
A linkelt kép is nyilván vékony derék, széles csípő, de ez már elég extrém kategória:D Mármint nagyon ritka látvány, hogy valakinek ilyen nagy eltérés legyen a felső, és alsóteste között.
Pl nekem ehhez hasonló alkatú lányok tartoznak a szép széles csípő, vékony derék kategóriába: [link]
Full lapos has, teltebb comb, de nem lehet rá azt mondani, hogy van feleslege. Szép-szép, de nekem nem elég vékony. Az első körben linkelt lányok közül szerintem az első széles csípős, a másik kettőnek meg simán csak van szép derékvonala.
Kikérem magamnak aki azt állítja, hogy mindenki olyan alakra vágyik mint azon a képen!!!!
Nekem ilyen alakom van:
És tökéletesen elégedett vagyok vele, semmi másért le nem cserélném, pláne hogy tele is tetováltattam, amitől még inkább az enyém lett, és soha de soha, de soha az életben nem akarnék egy olyan deformáltan gebe alakot mint a linkelt csaj, FÚJ :S Komolyan, egy ütés a hasára ököllel, és széttörik mint a vonalzó. Olyan nehéz elhinni, hogy nem mindenki van odáig a sovány alakért??
27/L
Hidd el, az a szép ha van formája az embernek.
Nekem is volt olyan(sőt még vékonyabb alakom) mint a képeiden, de ez nem szép! Nem én mondom, hanem a többi ember! Fiúk és lányok vegyesen! Idősek, huszonévesek!
Inkább sportolj valamit, egyél rendesen és szép, arányos, egészségesen izmos tested lesz, ami után (tapasztalatból mondom) mindjárt jönnek a dicséretek a többi nőtől és a pasik is jobban utánad fordulnak ;)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!