Kezdőoldal » Fogyókúrák » Egyéb kérdések » Van még valaki rajtam kívül,...

Van még valaki rajtam kívül, akinek tetszik ez az alak?

Figyelt kérdés

És esetleg hasonlót szeretne elérni...Vagy nagyon beteges, hogy ezt találom szépnek?:/ Egyébként nem kizárólag a vékonyságon van a hangsúly, számít az alap alkat is (vékony derék, széles csípő).

[link]

[link]

[link]

2014. szept. 4. 23:54
1 2 3
 11/25 A kérdező kommentje:
Ebben igazatok van, hogy többféle szép alak létezik, de nekem abszolút ez a favorit, úgyhogy próbálom megközelíteni, amennyire csak lehetséges ilyen "vén fejjel" (23):D MOndjuk akkor tényleg az első csajszi alakját vegyük, mert szerintem ő nem tini, és nem tűnik alkatilag vékonynak szerintem, hanem megszenvedett érte. De egyébként ezt félretéve tényleg az az ideális, ha az ember el tudja fogadni a saját alapalkatát, és abból próbálja kihozni a legjobbat, még egészséges keretekben belül. Például tudom, hogy én most vagyok 173-4 cm-hez 58 kg, 54 kg alatt már "kórosan sovány" kategóriába tartozom, de szerintem nekem pont ez a pár kg kell ahhoz, hogy "lecsontosodjak". Aztán majd kiderül, hogy viseli a szervezetem, de szerintem határértéknél lenni talán még nem olyan vészes..
2014. szept. 6. 06:27
 12/25 anonim ***** válasza:

Én néztem már így ki.

Vékony voltam, nem ért össze a combom sem, akárhogy erőlködhettem, úgy lefogytam.

De hogy is mondjam. Kiröhögött mindenki, mert ez már soványság.

Felszedtem egy kis izmot (mert az izom ad alakot, formát) és azóta sokan dicsérnek. :)

2014. szept. 6. 10:18
 13/25 anonim válasza:

Azt hittem vékony derék, széles csípő alatt ilyenre gondolsz:

[link]

Mert ez nagyon tuti, de a képeiden nem is széles a nők csípője.

2014. szept. 6. 17:40
 14/25 A kérdező kommentje:

A linkelt kép is nyilván vékony derék, széles csípő, de ez már elég extrém kategória:D Mármint nagyon ritka látvány, hogy valakinek ilyen nagy eltérés legyen a felső, és alsóteste között.

Pl nekem ehhez hasonló alkatú lányok tartoznak a szép széles csípő, vékony derék kategóriába: [link]

Full lapos has, teltebb comb, de nem lehet rá azt mondani, hogy van feleslege. Szép-szép, de nekem nem elég vékony. Az első körben linkelt lányok közül szerintem az első széles csípős, a másik kettőnek meg simán csak van szép derékvonala.

2014. szept. 7. 09:52
 15/25 anonim ***** válasza:

Kikérem magamnak aki azt állítja, hogy mindenki olyan alakra vágyik mint azon a képen!!!!

Nekem ilyen alakom van:

[link]

És tökéletesen elégedett vagyok vele, semmi másért le nem cserélném, pláne hogy tele is tetováltattam, amitől még inkább az enyém lett, és soha de soha, de soha az életben nem akarnék egy olyan deformáltan gebe alakot mint a linkelt csaj, FÚJ :S Komolyan, egy ütés a hasára ököllel, és széttörik mint a vonalzó. Olyan nehéz elhinni, hogy nem mindenki van odáig a sovány alakért??

27/L

2014. szept. 8. 13:54
 16/25 A kérdező kommentje:
Azért Jessica Beal sem egy nagydarab csaj:D Izmos, formás, jól néz ki. (ő is) És a "deformált gebe csajok" is szépek, számomra (és rajtam kívül még sok más ember számára) ők a legszebbek. Különbözik az emberek ízlése, szerintem azért azok vannak többségben, akik a normál alkatot tartják ideálisnak és szépnek, nem a képeken látottakat.
2014. szept. 9. 06:32
 17/25 A kérdező kommentje:
Nekem is könnyebb, és egészségesebb lenne, ha az utóbbi csoportba tartoznék, de számomra annyira gyönyörűek ezek a vékony lányok,hogy muszáj megpróbálnom megközelíteni az ő alkatukat..
2014. szept. 9. 06:34
 18/25 anonim ***** válasza:
Pedig ne tedd :// Sokkal szebb egy kidolgozott, egészséges, karcsú alak. Az is lehet vékony... Csak éppen nem néz ki olyan betegesnek. Bár az is lehet hogy még túl fiatal vagy, akkor szoktak a lányok túl sovány alakra vágyni. Én nem tudom, tényleg nem látom szépnek az ilyet, de azért a saját testemért megteszek mindent amit csak tudok, és emiatt is látom talán megfelelőnek :)
2014. szept. 9. 10:46
 19/25 anonim ***** válasza:

Hidd el, az a szép ha van formája az embernek.

Nekem is volt olyan(sőt még vékonyabb alakom) mint a képeiden, de ez nem szép! Nem én mondom, hanem a többi ember! Fiúk és lányok vegyesen! Idősek, huszonévesek!

Inkább sportolj valamit, egyél rendesen és szép, arányos, egészségesen izmos tested lesz, ami után (tapasztalatból mondom) mindjárt jönnek a dicséretek a többi nőtől és a pasik is jobban utánad fordulnak ;)

2014. szept. 9. 17:24
 20/25 A kérdező kommentje:
Köszi a válaszokat! Tudom, hogy nincs semmi baj az alakommal /sőt,mondták többen, hogy már most vékonyabb vagyok, mint kellene/, de egyszerűen úgy érzem, hogy még - pár kilóval tudnám magamat igazán elfogadni, és szépnek látni..És ez most nem a többi ember véleményéről szól elsősorban magamnak szeretnék megfelelni. Egyébként sportolok rendszeresen, és törekszem az egészséges táplálkozásra, csak figyelnem kell, hogy ne legyek anorexiás, mert úgy érzem, van egy adag erre való hajlam bennem...
2014. szept. 10. 18:43
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!