Van még valaki rajtam kívül, akinek tetszik ez az alak?
És esetleg hasonlót szeretne elérni...Vagy nagyon beteges, hogy ezt találom szépnek?:/ Egyébként nem kizárólag a vékonyságon van a hangsúly, számít az alap alkat is (vékony derék, széles csípő).
Nem igazán értem melyik képen látsz széles csípőt...
Egyébként az alkatuk nagyon szép, de ez tisztán genetika.
szerintem az előttem szólók is, ahogyan a kérdező is és én is, MIND szeretnénk így kinézni!!!
ha vmi varázslat folytán lehetséges lenne...
de mivel nem, így rámondjuk, h áh ez már túl vékony, hogy ne is essen olyan rosszul, h sose leszünk ilyenek
A vékony derék, széles csípő nekem is nagyon tetszik. Tehát az arányok rendben vannak.
Viszont ahogy írták, ez egy gyereklány alakja. Ha max. 18 éves vagy, akkor oké. De ha felnőtt, akkor túl vékony.
#7: Nem mindenki szeretne így kinézni. Én a 163 centimhez nagyon szívesen lennék mondjuk 60-65, izomból... Kár, hogy lusta vagyok annyit edzeni... Nem baj, egy fitt, picit izmos test az reális, akár most, akár évtizedek múlva.
Viszont én is tudok egy modellt (nem teszek be képeket, szinte mindegyiken meztelen), akinek totál kiáll a csípőcsontja s amúgyis igen vékony, sokkal csontosabb, mint ami nekem tetszik, de egy kis csinos melle azért van és hihetetlenül bájos. Ahogy szexi eléggé duci lánnyal is találkoztam már, pedig nekem az az irány sem tetszik alapból, egy nő akkor szokott tetszeni, ha normális, nem túl vékony, nem kövér (nékány vagy akár jópár kiló arányosan elosztva nem kövér).
Ez az egyik szép a világban, sokféle alkat van és teljesen különböző nők is lehetnek egyszerre szépek és szexisek.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!