Kezdőoldal » Fogyókúrák » Egyéb kérdések » Van még valaki rajtam kívül,...

Van még valaki rajtam kívül, akinek tetszik ez az alak?

Figyelt kérdés

És esetleg hasonlót szeretne elérni...Vagy nagyon beteges, hogy ezt találom szépnek?:/ Egyébként nem kizárólag a vékonyságon van a hangsúly, számít az alap alkat is (vékony derék, széles csípő).

[link]

[link]

[link]

2014. szept. 4. 23:54
1 2 3
 1/25 anonim ***** válasza:
33%
túl vékony.
2014. szept. 5. 00:20
 2/25 anonim ***** válasza:
ez egy kislany alak. Es ezt nem lehet "elerni" ez genetika.
2014. szept. 5. 06:54
 3/25 anonim válasza:

Nem igazán értem melyik képen látsz széles csípőt...

Egyébként az alkatuk nagyon szép, de ez tisztán genetika.

2014. szept. 5. 07:02
 4/25 anonim ***** válasza:
Ez egy nagyon szép alak. Viszont attól függ hány éves vagy. Mert már idővel ezt nem tudod elérni, ahogy öregszel változik a tested és nem lesz ilyen vékony karod, combod, csípőd. Ha edzel is izmos lesz, de nem ilyen. Ez egy tini alkat, ami szerintem nagyon szép akkor, mikor valaki fiatal.
2014. szept. 5. 07:11
 5/25 anonim ***** válasza:
12-14 éves tiniknek szép. Később lehetetlen, mert ha egy huszonéves ilyenre lefogy, mehet a kórházba...
2014. szept. 5. 07:57
 6/25 A kérdező kommentje:
Szerintem az első csajnak széles a csípője, a többinek lehet, hogy csak vékony a dereka, és megvan ez a tipikus, nőies, derék íve. Nekem nagyon hasonlít az alakom az első képen lévő lányéhoz, a felsőtestem (hasam, karom, stb.) már vékonyabb is, mint neki, de a comb-fenék területtel vannak még gondjaim:( MOndjuk a második csajszi tényleg nagyon vékony, ő biztos genetikailag ilyen, de mondjuk az első képen lévő lány alakját nem tartom elérhetetlennek, szerintem pont a 18,5-ös bmi körül nézek majd így ki:D Legalábbis remélem, mert 4 kg választ el tőle, és annál lejjebb azért nem nagyon szeretnék menni.
2014. szept. 5. 09:15
 7/25 anonim ***** válasza:
15%

szerintem az előttem szólók is, ahogyan a kérdező is és én is, MIND szeretnénk így kinézni!!!

ha vmi varázslat folytán lehetséges lenne...

de mivel nem, így rámondjuk, h áh ez már túl vékony, hogy ne is essen olyan rosszul, h sose leszünk ilyenek

2014. szept. 5. 09:33
 8/25 anonim ***** válasza:
7-es igazad van, de én úgy fogom föl, hogy ez IS szép. Annyi miden szép még ezen kívül. Miért ragadjuk le egy variációnál. Attól még, hogy ezt IS szépnek találjuk, lehet másfajta alak is szép, főleg ami egészséges. Én inkább az egészségre törekszem, mert az egészség mindenkit megszépít, függetlenül a genetikától. És nem utolsó sorban könnyebben elérhető, mint egy ilyen alak. :-) Az egészségre mindenki genetikailag alkalmas. (Extrém betegségektől, rendelleneségektől eltekintve.)
2014. szept. 5. 09:49
 9/25 anonim ***** válasza:

A vékony derék, széles csípő nekem is nagyon tetszik. Tehát az arányok rendben vannak.

Viszont ahogy írták, ez egy gyereklány alakja. Ha max. 18 éves vagy, akkor oké. De ha felnőtt, akkor túl vékony.

2014. szept. 5. 09:50
 10/25 anonim ***** válasza:

#7: Nem mindenki szeretne így kinézni. Én a 163 centimhez nagyon szívesen lennék mondjuk 60-65, izomból... Kár, hogy lusta vagyok annyit edzeni... Nem baj, egy fitt, picit izmos test az reális, akár most, akár évtizedek múlva.

Viszont én is tudok egy modellt (nem teszek be képeket, szinte mindegyiken meztelen), akinek totál kiáll a csípőcsontja s amúgyis igen vékony, sokkal csontosabb, mint ami nekem tetszik, de egy kis csinos melle azért van és hihetetlenül bájos. Ahogy szexi eléggé duci lánnyal is találkoztam már, pedig nekem az az irány sem tetszik alapból, egy nő akkor szokott tetszeni, ha normális, nem túl vékony, nem kövér (nékány vagy akár jópár kiló arányosan elosztva nem kövér).

Ez az egyik szép a világban, sokféle alkat van és teljesen különböző nők is lehetnek egyszerre szépek és szexisek.

2014. szept. 5. 14:39
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!