Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
3/16 anonim válasza:
Gusztustalan, dehogy tetszik, ez már erősen túlsúly, betegség, mint bármilyen kóros testi elváltozás. Viszont jó hír, hogy gyógyítható, diétával és rendszeres testmozgással.
4/16 anonim válasza:
És a másik szarosnak sem tetszik. 14/f
6/16 anonim válasza:
4-es vagyok, ja, és 29 éves férfi.
7/16 anonim válasza:
Én b*sznám a finom kis husit ;)
Kiveszek 1-2 hét szabadságot és bezárkózok vele a hálóba...ne félj le fog fognyi ;)
8/16 anonim válasza:
8: aki ilyen azt bąszhatod két évig is, akkor sem fogy le, mert nincs hozzá akaratereje.
10/16 anonim válasza:
Ez nem kis 15 éveseknek való nő...
Embere válogatja,nekem nem igen jön be...de ismerek olyat aki 24/24-ben egy ilyesmi nővel van.. a pasi meg egyáltalán nem az a "nem találok maghamnak soha nőt" fajta..:)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!