Kezdőoldal » Fogyókúrák » Egyéb kérdések » Miért nem tudok fogyni?

Miért nem tudok fogyni?

Figyelt kérdés

Hónapok óta rendszeresen mozgok(napi 45 perc kardio, utána "némi" hasprés és guggolás illetve jóga), figyelek az étkezésemre, a cukrot teljesen elhagytam, igyekszem mellőzni a szénhidrátot, illetve napi 3-4 liter vizet vagy teát iszok szintén cukor nélkül.

Régebben ugyan ennyi mozgással "zabálás" mellett is fogytam, most viszont csak a hasamon látszik, hogy lement valamennyi, a súlyom viszont több lett.

2014. aug. 31. 22:05
 1/5 anonim válasza:

próbáld ki, hogy számolod a kalóriákat ugye fogyáshoz az kell hogy kevesebb kalóriát vigyél be mint amit elégetsz, számold ki hogy mennyi az alapjárat kalória égetésed.

ez az oldal segithet: [link]

én szeretem segít számon tartani a dolgokat :)

Sok sikert és ne add fel!! <3

2014. aug. 31. 22:47
 2/5 A kérdező kommentje:
Ismerem az oldalt, szoktam használni, kalória alapján még bőven ehetnék, és nem is eszek egészségtelen ételeket.
2014. aug. 31. 22:59
 3/5 anonim ***** válasza:

hagyd el a lisztet is, semmit ne egyél amiben liszt van

kenyért, tészta, stb.

és fogyni fogsz

2014. aug. 31. 23:00
 4/5 anonim ***** válasza:
Talán van ételallergiád vagy ételintoleranciád, vagy valami más. Az anyukám pl. evészavaros, vagy zabál, vagy koplal, és ilyenkor hízik-fogy - és az én súlyom követi az övét valami rejtélyes okból, holott én mindig ugyanannyit eszem.
2014. szept. 1. 06:37
 5/5 A kérdező kommentje:
Hetente egyszer eszek tésztát, ezen kívül csak reggel eszek szénhidrátot(kb 20g zabpehely egy kevés fahéjjal és tejjel), persze ha éppen szülinap van akkor eszek egy szelet tortát vagy sütit, de ezek nem túl gyakoriak, szóval nem igazán tudom, hogy mit tudnék tenni :/
2014. szept. 1. 10:06

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!