Kezdőoldal » Fogyókúrák » Egyéb kérdések » Reggel sokat kell ennem, ha...

Reggel sokat kell ennem, ha fogyni szeretnék?

Figyelt kérdés
általában nem vagyok éhes reggel... max azt tudnám csinálni hogy korán vacsorázom és akkor éhes leszek. vagy ez nem jó ötlet?
2014. aug. 31. 18:33
 1/4 anonim ***** válasza:
Miért kéne sokat enned reggelire?
2014. aug. 31. 18:37
 2/4 A kérdező kommentje:
hogy a többi étkezésem kevesebb legyen mert reggel jól lakom. és azt úgyis lemozgom.
2014. aug. 31. 18:37
 3/4 anonim ***** válasza:

Aha,persze.

Reggelire egyáltalán nem kell sokat enned, ez baromság, annyit egyél amennyit megfelelőnek érzel, és ezt a nap további szakaszába. Ez nálam 6-7tojást jelent általában. Ez nekem pont arra elég, hogy a következő étkezésig ne éhezzek.

2014. aug. 31. 18:58
 4/4 anonim ***** válasza:

Sztrít wörkáut: 6-7 tojás? Az szép. A környéken egy ideje nem tojnak a tyúkok, alig tudok egyet becsempészni a napomba... A tojás az egyik legtökéletesebb reggeli, legalábbis számomra :)

Kérdező, egyáltalán nem kell reggel sokat enned. Ha nem vagy éhes, főleg nem. Én 11-12 körül kezdek el reggelizni, bár ha 2 étkezésem van, akkor azt már nem egészen nevezem annak.

A korán vacsorázás vagy bejön, vagy nem. Valamit segíthet, de én akkor sem tudok a felkelés utáni órában enni s 12-16 órának kell lennie vacsora és reggeli között, akkor esik jól :) Ezen semmiféle trükk nem változtat, de ez csak én vagyok.

A fogyás is összetett, de az ember maga is. Hasonló elven működünk, de azért nagy egyéni különbségek vannak. Ne erőltesd, amit a tested elég határozottan nem szeret, s nem rossz szokásból, egyszerűen nem. Sok éven át reggeliztem és keltem korán, s mindvégig elég kellemetlen volt számomra (a reggeli annyira még nem is, csak zavaró volt, mert hamar megéheztem tőle).

2014. aug. 31. 20:35

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!