Reggel sokat kell ennem, ha fogyni szeretnék?
Aha,persze.
Reggelire egyáltalán nem kell sokat enned, ez baromság, annyit egyél amennyit megfelelőnek érzel, és ezt a nap további szakaszába. Ez nálam 6-7tojást jelent általában. Ez nekem pont arra elég, hogy a következő étkezésig ne éhezzek.
Sztrít wörkáut: 6-7 tojás? Az szép. A környéken egy ideje nem tojnak a tyúkok, alig tudok egyet becsempészni a napomba... A tojás az egyik legtökéletesebb reggeli, legalábbis számomra :)
Kérdező, egyáltalán nem kell reggel sokat enned. Ha nem vagy éhes, főleg nem. Én 11-12 körül kezdek el reggelizni, bár ha 2 étkezésem van, akkor azt már nem egészen nevezem annak.
A korán vacsorázás vagy bejön, vagy nem. Valamit segíthet, de én akkor sem tudok a felkelés utáni órában enni s 12-16 órának kell lennie vacsora és reggeli között, akkor esik jól :) Ezen semmiféle trükk nem változtat, de ez csak én vagyok.
A fogyás is összetett, de az ember maga is. Hasonló elven működünk, de azért nagy egyéni különbségek vannak. Ne erőltesd, amit a tested elég határozottan nem szeret, s nem rossz szokásból, egyszerűen nem. Sok éven át reggeliztem és keltem korán, s mindvégig elég kellemetlen volt számomra (a reggeli annyira még nem is, csak zavaró volt, mert hamar megéheztem tőle).
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!