Kezdőoldal » Fogyókúrák » Egyéb kérdések » Egézséges étrend mellé mennyit...

Egézséges étrend mellé mennyit mozogjak?

Figyelt kérdés
Pl szobabiciklizek és megérie még súlyozni vagy valami gyakorlatot csináljak? Ti mit csináltatok diéta mellé? Azt írjátok le hogy milyen gyakorlatokat csináltatok? Pl futás+valami olyanok irjanak akiknek be válik/bevállt. Előre is köszi

2014. aug. 29. 20:16
 1/4 anonim ***** válasza:
Én sw-zem.
2014. aug. 29. 20:19
 2/4 anonim ***** válasza:
Mivel a szobabiciklizés nem mozgatja meg az összes fontos izomcsoportodat, szerintem jó, ha súlyzózol és egyéb gyakorlatokat végzel. Van, aki nem teszi, nekem így logikus. Én se csinálom valami intenzíven, de azért hol erre, hol arra edzek, súlyzókkal bicepsz, tricepsz, váll, némi hát és mell, hasizomra súlyzó nélküli gyakorlatok, ahogy lábra is (csak mert gyaloglok s néha biciklizek, nem árt).
2014. aug. 29. 20:21
 3/4 A kérdező kommentje:
Jah igen és tudtál fogyni?
2014. aug. 29. 20:41
 4/4 anonim ***** válasza:

én futok, aerobik nagyon megmozgat mindent ez a kettő.

Illetve saját testsúlyos torna minden testrészre

nm fogytam még, de feszesebb lett mindenem :)

2014. aug. 30. 08:28

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!