Szerintetek egézséges étrend mellé ennyi mozgás mindennap elég-e hogy fogyhassak? :
Ha jól kajálsz enélkül is fogyni fogsz.
Ha még ezt is megcsinálod az hozzátehet valami nüansznyit a dologhoz, de túl sokat nem ér ez így. Ez egy nagy összevisszaság. Sokkal értelmesebben felhasználható lenne ez a napi félóra.
Sok hús és zöldség, minimálisnál is kevesebb szénhidrát.
Aerob mozgás --> kocogás, vagy bicikli, de minimum 40 perc.
Vagy edzőtermi súlyzós edzés.
Mozgás előtt 1000 mg L-karnitin
Utána fehérjeturmix
Olvasd el a sárga kapszulát
Az ilyen turmixokat is hagyd a p..ba! Először is. Fogyni úgy tudsz, hogy kevesebb kalóriát viszel be, mint amennyit elégetsz.
Az étkezés nagyon fontos. Sokféle módszer van, szerintem az egyik legjobb: sokszor, keveset. Jómagam elég nagy kajás tudok lenni, ráadásul nasizni is szeretek. De nem mindegy, hogy mit.
Szó ami szó kerülni kell a vörös húst, a szénhidrátot is csak ésszel. Azt nem mondom, hogy ne egyél szinhidrátot, mivel a szénhidrát ad energiát! Lehet persze minden szarral pótolni, de most mi egyszerűbb? Megenni egy kiflit, vagy mindenféle ismeretlen szart bevinni a szervezetedbe?
Nagyon fontos, hogy sok vitamint vigyél be, de azokkal is ésszel kell bánni, mivel ha nem dolgozza fel a szervezeted, akkor szarul járhatsz. A C vitaminra nagyon sok szükséged lehet, ezért tudom ajánlani a paprikát, citromot, lime, narancs. Én magában szoktam enni, de ahány ember...Ezen kívül a húsok. Persze, ha nagyon erre akarsz rámenni, akkor egyél csirkemellet, csirkemellel. Azonban én más kaját is szeretek, éppen ezért nincs akadálya annak, hogy másmilyen húst egyél. Itt is a kulcsszó, hogy nem szabad teleenned magadat.
Amit leírtál edzésként:
10 perc szobabicikli - bemelegítésnek nem is rossz. Lassú tempóban mondjuk 10-15 perc. Figyelj a pulzusodra!
Fekvőtámasznál ne az időt nézd, hanem a minőséget. Csinálj mondjuk 25-30-at de az legyen szabályos. Guggolás...ahogy érzed. Gyaloglás...15 perc. Elég kevés. Ha már gyalogolni akarsz, és nincs több időd, akkor a végére hagyd és levezetésnek. A súlyzózáshoz is a 7 perc kevés. Inkább csinálj mondjuk súlyzós gyakorlatot, amivel megmozgatod a felsőtested. Legyen mondjuk mindenből 15. Ez így kezdésnek nem is rossz!
"Futni nem fogok ugyhogy olyant irjatok :)"
Van egy rossz hírem..A "futés" (lassú kocogés) a legjobb módszer a fogyásra..nem a gugolás/fekvőtámasz és a súlyok rángatása.A gyaloglás még jó lehet (gyors tempóban) de a többi bullshit.Azoktól maximum izmosodni fogsz (bár ahoz nem fogyókúrás étrend kell).Szóval kezdj barátkozni a kocogás gondolatával :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!