Zsindelyes kérdése:
1000 Kcal diéta utáni váltás?
Figyelt kérdés
Sikeres 1000 kcal-ás diéta végeztével most váltani szeretnék azaz a BMR-nek megfelelő kalóriát szeretnék elfogyasztani az azt jelenti hogy a testem csak annyi energiához jut ami neki kell és nem fog újra vissza rakódni a felesleg vagy mi történik ?
Csak értelmes válaszokat kérnék.
Köszönöm.
2014. aug. 27. 12:41
1/10 anonim válasza:
Az kéne, hogy egészségesen táplálkozz és ne koplalj.
2/10 anonim válasza:
most csodálatosan lefogytál koplalásal és most emelni akarod a kcalt akor inkább elraktároza vagy is zsírként ami hízásal jár mert a szervezet nem tudja mikor fog újra koplalni.
3/10 A kérdező kommentje:
A BMR túl lépése nélkül is raktározni fog ?
2014. aug. 27. 14:08
4/10 anonim válasza:
Táplálkozz egészségesen. Hagyd a BMR-t, vigyél be napi 2gramm fehérjét,2-3gramm szénhidrátot és 1-2gramm zsírt
5/10 A kérdező kommentje:
A számokat talán elvétetted !
2014. aug. 27. 14:46
7/10 anonim válasza:
Testtömeg kilogrammonként érti a számokat.
Koplalás esetén BMR is lecsökken. A lényeg, hogy ha nem is most, de egyszer hízni fogsz, mert ezt így fenntartani úgysem lehet. Éhezel. Az éhezés pedig nyilván nem fenntartható hosszútávon.
8/10 anonim válasza:
Igen, a tskg-t lehagytam, de azért köszi a lepontozást.
9/10 anonim válasza:
Nem én voltam...én tudom mire gondoltál.
10/10 Szintiszoli123 válasza:
5 naponta emelj 100 Kcalt! Akkor valószínűleg nem üt be a jojó. Persze emelhetsz lassabban is, de eleve nem szerencsés BMR alatt lenni. Nem is értem, hogyan jutott eszedbe.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!