Kezdőoldal » Fogyókúrák » Egyéb kérdések » Futópadot vagy elliptikus...

Futópadot vagy elliptikus tréner érdemesebb venni?

Figyelt kérdés
Diéta mellett sportolni is szeretnék,eddig csak tornáztam,most elkezdtem súlyzós edzést is,de valami aerob edzésre is vágyom.A kettő közül melyik lenne jobb?171 cm és jelenleg 98 kiló vagyok.
2014. aug. 27. 02:41
1 2
 11/14 anonim ***** válasza:
90%

10: te paranoiás vagy. Vagy csak szeretsz kötekedni :)

Itt nem mindenki ugyanaz az ember.

Egyébként az én páromnak edzőteremben mondták, hogy inkább az elliptikus trénert használja, ha fáj a térde :P

2014. aug. 27. 09:43
 12/14 A kérdező kommentje:
Tegnap elmentem a mellettünk lévő terembe,ahol az edző hölgy azt javasolta hogy a trénert válasszam,a futás nem túl kedvező ilyen súllyal.Mindkettőt kipróbáltuk és igaza volt.A trénertől semmi bajom nem volt,de a futás utáni térd és bokafájást még most is érzem.Szabadban nem szeretek se futni,se kocogni,se semmit sportolni,mert egyrészt nekem már túl hideg van,másrészt utálom ha néznek.
2014. aug. 28. 09:44
 13/14 anonim válasza:
Mi újság azóta? Használtad, vettél, mik a tapasztalatok?
2015. febr. 2. 19:28
 14/14 anonim ***** válasza:
45%
Szerintem nem csinál ő semmit, csak tájékozódik.
2015. febr. 3. 14:06
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!