Futópadot vagy elliptikus tréner érdemesebb venni?
elliptikus trener sokkal jobb. egyreszt kisebb helyet foglal, masreszt meg tul nehez vagy a futashoz. Majd kesobb ha mar fogytal valamennyit, akkor kint a szabadban futhatsz.
harmadreszt az elliptikus trener edzesnek is jobb. Napi 45 perc-egy ora intenziv tekeres a megfelelo pulzustartomanyban heti 5-6 napon, kajat rendberakni, es meglesz az eredmeny!
Az ilyen "jó" tanácsot mint az előző adott sose fogadd meg. Ugyanis bármelyik edzőterembe lemész, megfogják neked mondani, hogy az elliptikus trénerrel szétnyirod a térd izületeidet, ha ilyen súlyra csinálod. Sose szabad.
A futópad, és ott is gyaloglás, hegymenet és normál terep váltakozása, mig 10-15 kg-val nem vagy könnyebb.
Arra mindig figyelj, ha tanácsot kérsz itt a net-en, hogy vannak emberek akik gyűlölik a túlsúlyos embereket, saját testképzavaruk miatt, és próbálnak ártani nekik-akár ilyen alattomosan is, mint ahogy tette az illető.
Szerintem ne vegyél semmit.
Gyalogolni lehet a szabadban is.
De elmehetsz először is egy terembe és kipróbálhatod, hogy egyáltalán való-e neked a futópad vagy az elliptikus tréner. Van aki képtelen futópadon futni, csak a szabadban. És fordítva is igaz, van, aki csak futópadon szeret.
Majd ha már az életed részévé válik a napi mozgás, akkor vegyél, hogy bármikor használhasd.
"Ugyanis bármelyik edzőterembe lemész, megfogják neked mondani, hogy az elliptikus trénerrel szétnyirod a térd izületeidet, ha ilyen súlyra csinálod. Sose szabad. "
Ez egy baromsag. Nekem mindketto van: elliptikus trener es terdproblemam is.
SOHA nem fajt a terdem az elliptikus trenertol, pedig nehany szaz orat eltoltottem mar rajta. Fajt/faj viszont a futastol.
Mielott szakerteni kezdesz, probalj meg tajekozodni. Az "utaljak a tulsulyos embereket" agymenesedre meg mar nem is reagalnek.
7 Magyarázhatod a bizit, csak felesleges, főleg annak nem aki tisztában van a dolgokkal.
pápá
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!