Kezdőoldal » Fogyókúrák » Egyéb kérdések » Hogyan fogyjak le?

Hogyan fogyjak le?

Figyelt kérdés
17 éves lány vagyok és 70 kg.Szerintetek ez sok?Főként a családom azt mondja,hogy kövér vagyok és fogyjak le olyan 10-15 kg-ot :( csak nem olyan könnyű.Valaki tudna segíteni legalább,hogy tudnám elkezdeni?Nincs túl sok időm pláne,hogyha elkezdődik a suli,de jó lenne lefogyni:(
2014. aug. 25. 17:25
 1/8 anonim ***** válasza:
Egészséges,kiegyensúlyozott táplálkozás + sport
2014. aug. 25. 17:28
 2/8 anonim ***** válasza:
150 centihez sok, 180 centihez normális... Milyen magas vagy?
2014. aug. 25. 17:28
 3/8 A kérdező kommentje:
jaj bocsi elfelejtettem kiírni :D 170 cm
2014. aug. 25. 17:29
 4/8 A kérdező kommentje:
első ebben teljesen igazad van de mondom,hogy nem lesz majd sok időm most leszek 11-es és sok lesz a tanulnivaló :S szóval magyarán nem lesz sok időm arra,hogy ezekre odafigyeljek
2014. aug. 25. 17:34
 5/8 anonim ***** válasza:
Sok embert ismerek akik egyetem mellett élnek egészséges életet. Egyébként nem tudom mi olyan nehéz a hét elején megvenni pár kiló zöldséget,húst és reggelente rászánni kb fél órát, hogy elkészísd a napi kajád.
2014. aug. 25. 17:49
 6/8 A kérdező kommentje:
azért mert mondjuk örülök,hogy felbírok kelni valahogy és felöltözni smink meg ilyenek utána egyből indulunk és a sportra is mikor lenne úgy tényleg időm?mindig olyan sok a tanulnivaló:(
2014. aug. 25. 17:54
 7/8 anonim ***** válasza:
Pl nem indulás előtt kéne felkelni. Felkelsz előtte egy órával, szó szerint kipattansz az ágyból, megcsinálod a kaját,felöltözöl kis sminkeled magad, elmész suliba, hazajössz, pihensz egy picit, tanulsz egy picit irány edzeni, hazajössz, pihensz egy picit folytatod a tanulást.
2014. aug. 25. 18:16
 8/8 A kérdező kommentje:
ez nem is rossz ötlet csak hidd el akkor is szar reggel felkelni :( nem tudom miért nem de nem bírok
2014. aug. 25. 18:19

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!