Kezdőoldal » Fogyókúrák » Egyéb kérdések » Miért mondja a párom, hogy...

Miért mondja a párom, hogy fogyjak?

Figyelt kérdés

5 hónapja vagyunk egyutt a baratommal es mar 1-2honapja mondogassa nekem h fogyjak le en probalok is mert sovanyabb szeretnek lenni de nemigazan sikerul a dolog,sokszor mondja h ne egyel sokat meg h joghurtot egyek stb....ez nekem ilyenkor borzaszto rosszul esik mert ugy erzem nem tud elfogadni vagy h szégyel engem :(

2eve mar h kigyogyultam az anorexiabol akkor 66kg rol fogytam le 41kg ra 2es fel honap alatt,korhazba 2hetig voltam mert akkor mar ugy vittek be h osszeestem. Ahogy kikerultem szepen lassan visszahiztam :(

most 17 eves vagyok ,160cm es 64kg :(

2014. aug. 24. 15:37
 1/3 anonim ***** válasza:
100%

Szabadulj meg a barátodtól.

Te pedig kérjél beutalót a házi orvosodtól egy dietetikushoz. Annak segítségével sikerülni fog a neked megfelelő átlag súlyodat beállítani. Szerencséd volt, hogy megúsztad az anorexiát.

2014. aug. 24. 15:56
 2/3 anonim ***** válasza:
100%

A barátod egy s*gg. Még ha zavarja is, én azt elfogadom, de ha igazán törődne veled, akkor ő maga csinálna néha fincsi diétás kajákat, elhívna futni, ilyesmi.

(Az én párom így vett rá a fogyásra :)

Amúgy szerintem mozogj többet, egyél egészségesen, de ne éheztesd magad semmiképp.

A mozgás azért is jó, mert nőni fog az állóképességed, erősebbnek fogod magad érezni, jobb kedved lesz :)

2014. aug. 24. 16:02
 3/3 anonim ***** válasza:
100%
Én is egyetértek mindkét hozzászólóval!
2014. aug. 24. 16:19

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!