Tapasztalatok a Fogyás-faktor-ról? Leírod?
Nem vagyok kíváncsi VÉLEMÉNYEKRE, se más tanácsokra! Kizárólag olyan nőnek a válasza érdekel, aki próbálta!
Nem olvastam végig, megnéztem a képeket, elolvastam az elejét és nagyot nevettem :D Kamu az egész
Próbáld ki az egészséges táplálkozás + sport kombót
Ez az oldal egy koppintás, csak nézd meg egy kamu, ne dölj már be ilyeneknek.
Amit linkeltél oldalt, tekerj majdnem az aljára, nézd meg a képet a csaj neve Hertelendy Ildikó, Kecskemét
Most menj erre az oldalra:
Itt ugyanaz a csaj már Roberta Saum, Gold Run, California néven fut és Kaliforniai. Egyébként ezt a tanyulmányt ingyen is letöltheted igaz angolul.
Fogyni lehet jól és rosszul. ha mindent eszel ahogy az oldal írja és kalória minuszban vagy fogyni fogsz az biztos. Csak az a baj hogy főleg izomból ennek eredménye a petyhüdt test.
Jól fogyni szálkásító étrenddel és edzéssel lehet. Ilyenkor zsírból vesztesz sokat és izomból csak nagyon keveset. Az edzést nem lehet és nem is szabad kikerülni.
Erre itt egy színtiszta Magyar írás, ingyen. A testépítők is hasonló elveket követnek ha verseny előtt pl 8 hét alatt leakarnak dobni 8 kilót. Ez az elv működik.
Na mindegy, tudom hogy nem kértél véleményt. Megveszed ha nem tetszik akkor még mindig visszaküldheted és kitudja lehet hogy bejön. Ha nincs benne mozgás akkor ott hamis kotta, ez teljesen biztos.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!