Insanity-t csinálja valaki? Tapasztalatok?
Figyelt kérdés
2014. aug. 9. 16:36
1/5 anonim válasza:
Az egyik barátom 3 év szenvedés után ezzel tudott végre lefogyni, szálkásra. látszanak a kockái, 16 kilót fogyott :D
2/5 anonim válasza:
Az egyik legjobb otthon végezhető edzésforma! Nagyon nagy akaraterőt és kitartást kíván!! Ugrálós és izzasztó!! Ha nem megy az elején ne add fel egyre jobb leszel! Kezdetben nem baj ha a gyakorlatokat nem tudod végigcsinálni menj tovább ahogy elő vannak írva az edzések!! Imádom :-)
3/5 A kérdező kommentje:
most kezdtem el a második hét végénél járok :) eddig nem szerettem az ugráról gyakorlatokat de ezekt imádom mindig várom hogy mikor csinálhatom már :)) nem gondoltam hogy képes leszek ezt csinálni mert 180 cm és kb 90 kg vagyok, nem a mérlegre álltam hanem centivel mértem meg magam jó sok helyen és a fitt testek után tervezem az újabb mérést, kajára félig meddig figyelek, de abba a jó 40 perc tornába beleadok mindent :) mintha már éreznék magamon változást ez lehetséges? alig 2 hét után? nektek mikor kezdődött meg a fogyásotok? :)
2014. aug. 9. 20:49
4/5 anonim válasza:
Kipróbáltam de fél óra után sem fáradtam el. Nem értem mi ebben a nehéz. Már sok sportot kipróbáltam de ez a könnyebbek között van.
5/5 A kérdező kommentje:
miaz ami nehéz sport?
2014. aug. 11. 14:17
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!