Rubint Réka :Add önmagad tapasztalatok?
Figyelt kérdés
Lehetőleg csak olyanok írjanak akik próbálták. 2 hét alatt lehet vele látható eredményt elérni ? Köszi :)2014. aug. 13. 21:41
1/8 anonim válasza:
Helló!
Igen látható az eredmény főleg ha az étkezèsre is figyelsz!
Nekem bejött kis idő alatt -15kg -ot fogytam úgy hogy torbáztam néha futottam és "normálisan "étkeztem
Ja és sok vozet ittam
3/8 anonim válasza:
Attól függ, hogy melyik, van belőle több is.
4/8 anonim válasza:
Pl. az Add önmagad 3. az tényleg nagyon kemény, nem hiszem, hogy van olyan, aki egyáltalán végig bírná csinálni mindennap. Azon a dvd-n mind a 3 blokk nagyon jó. Az első 2 add önmagad dvd viszont nem sokat ér, általános kondíciód jobb lehet tőle, de fogyni, alakot formálni szerintem nem nagyon lehet vele. Viszont ha nagyon nagy a súlyfelesleged akkor csak ezeket az egyszerűbbeket fogod tudni megcsinálni.
5/8 A kérdező kommentje:
Az elsőre gondolok , tegnap kipróbáltam , de még ez is lefárasztott , mára izomlázam van, 5kgt szeretnék leadni.
2014. aug. 14. 10:58
6/8 anonim válasza:
Hát, az mindenképpen jó ha tornázol, de az egy kimondottan könnyű program, kezdetnek azért nem rossz, egyébként hamar meg tudsz erősödni, könnyen lehet, hogy 2 hónap múlva már a 3-as videóra fogsz tornázni, akár úgy is lehet, hogy minden napra kiválasztasz egy 30-as blokkot. Bár jobban meggondolva, arról a dvd-ről a kar, az ami nagyon jó, a fenék az túl nehéz és a hasizom is (gondolj bele 30 percig felülések). Ha akarsz dvd-t venni akkor nagyon ajánlom Béres Alexandra, Új kihívás dvd-jét, az nagyon jól össze lett rakva, egy ezresnél nem kerülhet többe. Én edzett vagyok, de pl. a comb blokk annyira jó benne, hogy még én is szoktam használni és meg is érzem a hatását, viszont valamilyen furcsa módon anyukám is végig tudja csinálni. Ha fogyni akarsz akkor a diétán van a hangsúly egyébként is, abból találj valami hatásosat.
7/8 anonim válasza:
Szia! Én szerettem az elsőt, kezdésnek nagyon jó! Jó étrenddel centik mentek le. Szerintem eredményes. Idővel úgyis "többre" vágysz majd, lehet kombinálni is. Én sokszor futás után még megcsinálom.
8/8 anonim válasza:
Most csináltam végig a másodikat.Hát nem mondom elfáradtam, de őszintén, én egy25perces, 8km per órás szaladástól jobban kifáradok.És utánna még súlyzok 15 percet és 5perc nyújtás...De viszont nagyon jó Rubint Réka.Ajánlom mindenkinek ezt az edzésprogramot.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!