Így is hatásos lesz az edzés?
Mindjárt itt a suli, és mivel végzős leszek, rengeteg tanulnivaló,szakkör, stb. vár rám.
Kétlem, hogy túl sok szabadidőm lesz, de hét közben, ha mondjuk vacsoráznék 6-kor, és 8-kor tornáznék itthon 20-30 perces videókra, akkor van esélyem azt a pár kg felesleget leadni? És persze a kajára is figyelnék. Ez az egy lehetőségem van, máshogy nem tudom megoldani a mozgást.
18/L 58kg 168cm
Szálkásító étrend, edzés után fehérjebevitel.
Heti 3-4x edzés, 20 perced biztos van
5. ha nem értesz hozzá akkor inkább ne adj hibás választ. Nem kardiózni kell 30 meg 60 percet hanem aerob edzést kell csinálni ugyan ennyit.
Kardió: a pulzusszámod 130 fölött van
Aerob: a pulzusszámod 130 alatt tartod
HIIT: 20-25 perc felpörgeted a pulzusod aztán leviszed a pulzusod és ezt váltogatod meghatározott időközönként. A legjobb zsírégető de kell hozzá edzettség.
Egy 1 órás kardióval könnyen lehet hogy ott esne össze a kérdező :)
Akkor ezek szerint a TV-nézés a heverőn is aerob-edzésnek minősül... És még én adok hibás választ.
Arra próbáltam rávilágítani, (és ebben mindketten egyetértünk), hogy a 20-30 perc nem elég ilyen célokra.
Senki nem beszélt a tv nézésről, ha megnézed mi van odaírva akkor láthatod hogy a magyarázat előtt az aerob edzésről írtam.
"Nem kardiózni kell 30 meg 60 percet hanem aerob edzést kell csinálni ugyan ennyit."
És igen, te adtál hibás választ mert a 30-60 perc kardió az hatalmas baklövés. Az idő viszont tényleg stimmel. Az rendben van :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!