Ha óránként eszek kb.120 kcalt az mennyire jó?
Figyelt kérdés
2014. aug. 21. 19:06
1/10 anonim válasza:
Nem a kalóriát kell számolni hanem a makrotápanyagokat. A makrotápanyagok összeségéből pedig kijön majd a kalória.
2/10 anonim válasza:
3 óránként egyél! A kaját meg is kell emészteni. Egyébiránt aszerint járj el,ahogy Sztrít wörkaut írja!
3/10 anonim válasza:
Jobb lenne, ha a gyomor tudna pihenni. Még a pici babák is 2-3 óránként éheznek meg, szóval inkább te is így egyél 2-3 óránként, de inkább 3 óránként.
4/10 anonim válasza:
Kipróbálhatod, én tudom, mi történne, ha én tenném: folyton éhes lennék, kaparnám a falat, s egy rendes sétára se mehetnék el, csak ételdobozzal... Annyira örülök, hogy nem füvet kell legelnem, folyton enni elég fárasztó.
Tudományosan, a test szempontjából sem látszik nagyon értelmesnek. Nem vagyunk mi cickányok vagy sengik vagy mik azok, amik pár óra alatt éhenhalnak, kvázi folyton enniük kell... Na, annak is örülök, hogy nem vagyok ők.
5/10 anonim válasza:
Ezt úgy kell érteni, hogy naponta 24 x 120 kcal = 2.880 kcal naponta ??
6/10 anonim válasza:
Mit akarsz? Súlytartás, fogyás?
7/10 anonim válasza:
Testsúly, életmód, kor, nem stb...stb... Sokmindentől függ mennyi kalóriát kell bevinni a szervezetbe. Ha keveset eszel, nem fogysz mert a szervezet raktároz. Fő a rendszeresség! Sportoló, test mozgás (pl:.munkát) végző embernek kötelező enni 3 óránként ha egésznap ülsz a gép előtt ak 5óránként. És nem szabad egyből levinni a kcal bevitelt, mert az megterhelő a szervezetnek! Csak fokozatosan. Ha esetleg fogyásra mész mozogni mozogj. Ha megállsz a fogyásban, akkor étrendetkell váltani + mozgástípust.
9/10 A kérdező kommentje:
Általában 1200 kcal között eszek, éjszaka alszok:) Alvás előtt pár órával meg már nem eszek. Azt vettem észre, hogy ha nem várom ki a 3 órát, hanem egy-két falatot bekapok nem érzem meg az éhséget és jobban be tudom tartani a kis adagokat. És úgy tudom, hogy azt nem is szabad megvárni hogy éhes legyél, de mondjuk így nem tudom mennyire viszem túlzásba a gyakoriságot. Köszönöm a válaszokat!:)
2014. aug. 22. 05:29
10/10 A kérdező kommentje:
Eddig fogytam, de mostmár lassan lehet csak súlytartás :)
2014. aug. 22. 05:30
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!