Kezdőoldal » Fogyókúrák » Egyéb kérdések » Baj ha két óránként tornázok,...

Baj ha két óránként tornázok, erősitek, aerobikozok 20 perceket?

Figyelt kérdés
Ma mivel épp semmi dolgom, és reggel elég jó kedvvel és erővel keltem, eddig 3 szor 20 percet tornáztam, de még mindig van energiám...Egy órája ebédeltem, és már töprengek hogy kinek a videóját csináljam 20 percen át...

2014. aug. 19. 14:48
 1/2 anonim ***** válasza:
79%
Létezik a GTG módszer, annak ugyan ez az elképzelése, csak normális gyakorlatokkal kivitelzve. Ennek amit csinálsz semmi értelme, olyan videót válassz amin elfáradsz (mármint nem a nézésében, mert én bizony az összes "fitness" videó nézésébe elfáradok) vagy csinálj egy normális edzést. Vagy súlyzós van calisthenic.
2014. aug. 19. 14:55
 2/2 A kérdező kommentje:

De nem irtam le, hogy miket csinálok, honnan tudod hogy nincs értelme?És azt sem irtam, hogy nem fáradtam el.(Csak hogy van energiám).Reggelizés, tizórai és ebéd előtt is tornáztam 20 percet. Evések közt kb két és fél-három óra telt el. Általában R.Réka videóát használom.De már próbáltam mást is.

Végülis a kérdés az volt hogy baj vagy sem, hogy ennyit bohóckodom egy nap...Szerintem még kétszer 20 percet lenyomok ma...

2014. aug. 19. 15:15

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!