Kezdőoldal » Fogyókúrák » Egyéb kérdések » Mennyi idő után látszik meg...

Mennyi idő után látszik meg ha napi 40 percet aerobikozok?

Figyelt kérdés
Gondolom, hogy nem egy hét után fog meglátszani..vagy hatásosabb lenne ha 80 percet csinálnám?
2014. aug. 7. 16:06
 1/4 anonim ***** válasza:

Étkezésed?

Egy normális aerobik órát 80percig nem bírsz csinálni.

Miből áll egy edzésed?

Korod?Súlyod?Magasságod?

A testnek szüksége van a regenerációra,pihenésre.

2014. aug. 7. 16:14
 2/4 A kérdező kommentje:
Rubint Réka vagy Péntek Enikő edzéseit szoktam csinálni.(így már gondolom tudod, hogy miből áll egy edzés). 80 percet valóban nem tudnék csinálni, de szerintem nem nagy baj, ha 1-2x pihenek közben. Kajálás: reggelire salátát eszek, néha egy szelet tk kenyeret, ebédre általában csirke/hal rizzsel vagy zöldségkörettel. Vacsorára szintén saláta, vagy kefír..ilyenek. ha napközben éhes vagyok még, általában egy almát vagy répát szoktam rágcsálni. 169cm, 60kg.
2014. aug. 7. 16:22
 3/4 anonim ***** válasza:

Fiú vagyok, street workoutozok, nem tudom miből állnak a Rubint Réka és Péntek Enikő edzések, én Toldi Zsuzsit szeretem (nyugodtan keress rá).

Iktass be még 2 étkezést.

Étkezz változatosan, reggelire, egyél tojást,zabpelyhet vagy kettőt az egybe. Egy zablepény salátával jó reggeli lehet.

2014. aug. 7. 16:25
 4/4 Osynho ***** válasza:
Kevés a fehérjebeviteled.
2014. aug. 7. 16:48

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!