Mennyi kcalt égethet a taposogep?
Figyelt kérdés
vettem taposogepet, de csak egyszerut,nincs olyan kar amin lehet tamaszkodni, es jobban igenybe veszi a tesztet gondolom mint az amelyen kar is van, viszont sehol se talalom hogy mennyi kcalt égethet, kaloriabazist hasznalom, de se taposo sem stepper alatt nem talaltam, segitseg?2014. júl. 9. 12:07
2/9 A kérdező kommentje:
jééj koszi megvaaan :)
2014. júl. 9. 12:24
3/9 A kérdező kommentje:
még annyit hogy ha zsirbol akarok eloszor fogyni nem pedig izomnoveles illetve hasonlo a cél, akkor jo a taposogep hasznalata? mert olvastam, hogy jo kardionak, de mashol pedig izmositashoz hasznaljak.abszolut nem értek hozza.
2014. júl. 9. 12:28
4/9 anonim válasza:
Az izmosodás, fogyás étkezéstől függ..
5/9 A kérdező kommentje:
persze étkezésemen is valtoztattam,husokat eszem foleg meg zoldsegeket, a szenhidrattartalmu eteleket kiiktattam nagyjabol az életembol, de sajnos csak olyan sportot vegezhetek amit otthon is lehet, mert házi ápolono vagyok,nos nem mehetek el csak ugy futni illetve gyalogolni, es csak erre a taposogepre volt penzem.szoval izmosodni nemigazan szeretnék hisz zsir alatt ugysem latszodik .
2014. júl. 9. 12:39
6/9 anonim válasza:
A lepcsozogep jo a fogyashoz, arra figyelj, hogy ne menjen tul magasra a pulzusod (120-130 korul legyen) es legalabb 45-60 percig csinald, ugy jo lesz.
7/9 A kérdező kommentje:
45-60perc???? OMG, hat birtam 20percig de azt is csak azert mer jofilmet néztemkozbe :D
2014. júl. 9. 13:22
8/9 anonim válasza:
Haaat, a fogyast nem adjak konnyen :) Az elejen csinalhatod ugy is, hogy pihensz egy kicsit kozben. Ha nem csinalod eleg sokaig, akkor nem egetsz eleg energiat es fogyi is sokkal lassabban fogsz, ha egyaltalan.
9/9 A kérdező kommentje:
de ha mellette még mondjuk Norbi ducitréningezem is? talaltam egy jo videot amit bírnék.
2014. júl. 9. 13:58
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!