Kezdőoldal » Fogyókúrák » Egyéb kérdések » Hétfőtől elkezdjem a káposztal...

Hétfőtől elkezdjem a káposztaleves diétát?

Figyelt kérdés
Ki az aki rendelkezik már tapasztalatokkal,hogyan hatott rájuk az az egy hét? Nehéz volt kibírni? Mennyit fogytatok tőle?Jöhet minden információ!!
2014. aug. 21. 13:36
1 2
 1/12 anonim ***** válasza:

Ritka f*s.

Szeretnéd, hogy részletezzem?

2014. aug. 21. 13:39
 2/12 A kérdező kommentje:
Miért fos?
2014. aug. 21. 13:42
 3/12 anonim ***** válasza:

Szerintem ne kezdj bele.

De amúgy mindenki, így te is, úgy teszi tönkre az életét ahogy akarja.

2014. aug. 21. 13:45
 4/12 anonim ***** válasza:

Apukámnak kötelező volt egy műtét előtt sokat fogyni, és az orvos ezt írta elő... szerintem borzasztó nehéz ezt betartani, és úgy megutálod a káposztát, hogy utána hónapokig (és keveset mondtam) rá se bírsz majd nézni...

Ez az egyik. A másik meg az, hogy borzasztó egyoldalú...

Pont ugyanannyira ártalmas, mintha csak répát, csak cseresznyét vagy csak húst ennél...

Az ember vegyes étrendű,mindenből a mérték betartása a lényeg.

2014. aug. 21. 13:46
 5/12 anonim ***** válasza:
A testnek egészséges,kiegyensúlyozott táplálkozásra van szüksége, ez a szirsz*r meg pont, hogy nem egészséges és még véletlenül sem kiegyensúlyozott.
2014. aug. 21. 13:47
 6/12 A kérdező kommentje:
4- tehát nem nagyon ajánlod. és apukád meddig csinálta és mennyit fogyott tőle?
2014. aug. 21. 13:49
 7/12 anonim ***** válasza:
A feleségem is csinálta anno (hiába mondtam, hogy ne tegye).Lefogyott 5 kg vizet,aztán felszedett 10 kg zsírt...
2014. aug. 21. 14:07
 8/12 A kérdező kommentje:
Rendben,köszönöm!!
2014. aug. 21. 14:14
 9/12 anonim ***** válasza:
Ne kezdd el, a saját érdekedben! Nagyon egészségtelen, és nem lehet tőle tartósan fogyni. Inkább étkezz egészségesen, ne igyál cukros üdítőket, hagyd el a fehér lisztes és a cukros dolgokat, és sportolj.
2014. aug. 21. 14:24
 10/12 A kérdező kommentje:
9- rendben. és a cukros ételek alatt mit értesz? egyáltalán semmilyen édességet sem? joghurtot? kekszeket? müzliszeletek?
2014. aug. 21. 15:44
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!