Ewanna kérdése:
Káposztaleveseztem 3hétig, ma hagytam ebbe és nemtudom mit egyek, segítség?
Figyelt kérdés
3hétig káposztalevest ettem csak,-8kg-t fogytam,nem szeretném visszahízni,viszont dietetikushoz csak jovo het keddtol tudok menni.Tudna valaki írni nekem egy hetes étrendet ?
18éves,187cm 85kg fiú
2014. febr. 18. 09:48
1/6 anonim válasza:
az a legbiztosabb ha addig nem eszel semmit.
egyebkent ket dolog:
1. minden etkezes fele legyen zoldseg. Szoval egyel amit akarsz, de a tanyer felen zoldseg legyen.
2. Zsiradek osszesen ket kanalnyi per fo (legyen az olaj, tejfol stb), es semmi cukros folyadek (se udito, se gyumolcsle, csak viz)
2/6 anonim válasza:
kenyeret, tésztát fehér rizst semmikép, vagy nagyon minimális mennyiséget. Sok zöldség, némi gyümölcs, fehérhúsok (hal, csirke)
5/6 anonim válasza:
Ha dietetikushoz mész, akkor is visszahízol. A káposztalevessel vizet lehet csak veszíteni, ami nem tesz jót, salakanyagot a beleidből (ami a kajától visszakerül), esetleg még izmot, ami szintén nem tesz jót. Zsírt viszont nem.
6/6 anonim válasza:
Az ember zöldségevő, húsevő.
Hát mit egyél ? Ételt.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!