Aki kipróbálta már a káposztaleves diétát?
Figyelt kérdés
Mennyire látszott hogy leadtátok a kilókat? És igaz hogy megf*sat?:D2014. febr. 24. 20:55
1/5 anonim válasza:
Én még régebben csináltam kb a harmadik napon nem maradt meg bennem még a leves sem,és nem alul távozott.
2/5 anonim válasza:
Az igazi káposztaleves nagyon jó, és eredményes.
Igaz, a sok hagymától szokatlan szaga van, ennek csökkentése megoldható fele annyi hagymával.
Hogy legalább egy hétig jóízűen edd, ízesíteni kell...erőspaprika, babér. Ha fehér húst is főzöl benne, még jobb...példul csirkemellet.
A szervezetre gyakorolt hatása változó..van akit f.sat, de a zömét nem...
Elszántság kell az egészhez. Nekem húsz kiló jött le öt évvel ezelőtt, és azóta tartom.
3/5 anonim válasza:
Sok zöldséget eszem, igen káposztát is.
Természetesen nem fogyok, a húsok és zöldségek fogyasztása mellett az egészséges testsúlyt megtartja az ember. Ha felesleg van valakin, és elhagyja a sok fölösleges szénhidrátevést, káposzta (zöldségek) hús és zsír képezi az étrendjét akkor az fogyni fog.
4/5 anonim válasza:
Én 1 hétig bírtam, de a végére már az asztallapot is meg tudtam volna enni. Amúgy meglátszott, h lement 2 kiló, de inkább ugye ez csak víz... Úgy h szerintem elég durva önsanyargatás ez azért, h csak vizet adjon le vele az ember... :/
5/5 anonim válasza:
A káposztaleves nagyon jó méregtelenítő,rengeteg zöldség van benne.Az igaz,hogy unalmas és egy hét után nagyon nem kívánja az ember.Én úgy csináltam,hogy a diétám beindításához használtam,egy hét után átálltam széhidrátmentes táplálkozásra.Három hét múlva újra egy hét káposztaleves.Két hónap alatt 8 kiló jött le.Én sortolok is,de azt mindig,nem a fogyás kedvéért.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!