Milyen a mai étrendem?
Figyelt kérdés
Kb. 300 g dinnye, egy banán
Kb. 10 dió bele
Egy nagy cső kukorica
3 nagy tojásból rántotta, 1 nagy paradicsom, 1 paprika
2014. aug. 15. 11:45
11/14 Andizsuzsi válasza:
"de a többiek semmi hasznosat nem írtak."
Megkérdezted, hogy milyen, megmondták, hogy nem jó. Mi nem volt ebben hasznos?
12/14 anonim válasza:
Nem éppen jó.
A sok gyümölcs nem a barátunk, a gyümölcscukor miatt. Mondjuk még a dinnye oké, mert magas a víztartalma, de a banán nem jó. A dió mondjuk tízórai gyanánt nem rossz, kell néha az olajos mag is. A kukorica szintén nem a legjobb választás, tudom, hogy finom meg minden, de a malacoknak sem véletlenül adják a kukoricát. Na de mindegy.
A rántotta oké, pari, paprika szintén jó.
Viszont a 3 tojás fehérje gyanánt kevés. Kell még hús vagy túró, ilyesmi.
13/14 anonim válasza:
ez csak a reggeli es a tizorai volt...es igenis jo a gyumolcs, hiszen szenhidratra szukseg van reggel.Jobb mint aki reggelire eszik egy belvita kekszet vagy muzlit tejjel...talan majd eszik egy kis csirkehusit meg zoldseget.en ma 5dkg kemeny sajtot ettem...meg fel liter tejsavot...persze nekem nem volt idom enni...este meg mar nem tomom magam, habar sajna emiatt aludni sem tudok...>-)
14/14 anonim válasza:
Szerintem remek. Csak az nem mindegy, hogy a pörkölt előtt vagy a torta utánra tervezed.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!