Kezdőoldal » Fogyókúrák » Egyéb kérdések » Légyszi egy hozzáértő segítsen...

Légyszi egy hozzáértő segítsen?! Nézze meg az étrendem, és mondja el a hibákat! Illetve igazítson el mozgás témakörben!

Figyelt kérdés

30 éves vagyok, 1 éve szültem, most a szoptatást is abbahagytam, és le kéne fogyjak min. 10 kilót, de ha 15, az sem baj. 1 hónapja elkezdtem normálisan enni (szerintem normálisan), kenyeret, pékárut, nasikat, cukrot teljesen elhagytam. Cukor helyett xilit, lisztes dolog még néha becsúszik, pl: rántásos dolgok. Egy hónap alatt 3 kiló lement, most elkezdtem mozogni is. Naponta 45 perc séta a gyerekkel, és péntek enikő zóna lightból egy 20 perces, mikor melyik. Szóval a kajám:

reggelire müzli tejjel, ebéd, amit főzök, de kis adag (ha tésztás a kaja, akkor durum, de ált. krumpli, rizs), uzsonnára gyümölcs (kevés), vacsorára tökmag. Összesen általában 1200kcal.

Most rendeltem a scitectől shredexet, de mivel még csak nem is kávézom, ezért úgy gondoltam, hogy reggel egyet fogok szedni. Így ér valamit? Illetve most nézegettem, hogy az aerob edzés a legjobb zsírgető, akkor hagyjam a kardiót? Vagy váltogassam? Vagy mi legyen? (Ez edzés egyáltalán???)Húst csak csirkemellet eszek, de nem vagyok húsos, úgyhogy kb. hetente 3nap. Szóval ez így oké? Vagy mi a hiba? 155 centi vagyok, és jelenleg 67 kiló.

Tanács?

2014. júl. 16. 10:39
 1/5 anonim ***** válasza:
2014. júl. 16. 10:58
 2/5 A kérdező kommentje:
Köszi, megnézem.
2014. júl. 16. 11:21
 3/5 VWXYZZS ***** válasza:
De ne csak megnézd, alkalmazd! ;) Gyakorlatilag ha az ott leírtakat megfogadod 3-4 hónap és -15 kg simán.
2014. júl. 16. 14:18
 4/5 A kérdező kommentje:
Alkalmazni fogom. A teljes kajámat át kell variálnom ezek alapján. Meg ha jól értem, akkor a fehérje nagyon kevés így, illetve a szénhidrátokat is rosszkor eszem. Megoldás lehet a 100% WHEY PROTEIN? Nagyon jó az oldal egyébként, a női részen találtam itthoni saját súlyos edzést is, ezzel fogom kezdeni, aztán meglátjuk merre tovább. Kedves második, köszi a bíztatást :). Még annyit esetleg, ha tudnátok válaszolni. Olvastam, hogy reggel éhgyomorra a legcélszerűbb edzeni, de azt is olvastam, hogy a shredexet is éhgyomorra kéne bevenni, viszont a kapszula után nem tanácsos edzeni. Most akkor mi legyen? Hagyjam a kapszulát a fenébe? Délután nem merem bevenni a koffein miatt. Vagy edzek reggel, aztán utána rögtön vegyem be?
2014. júl. 16. 15:11
 5/5 anonim ***** válasza:

scitectől shredex - van benne carnitine, ami gyuras elott alkalmazva segit a zsiregetesben. En minden (delutani) futas/sulyzos edzes elott iszom es ilyenkor "erosebbnek" erzem magam sport kozben. Rengetek koffein van benne. Ettol reggel azonnal felebredsz, foleg ha elotte nem kaveztal. Es mivel elotte nem kaveztal, elkepzelheto, hogy beveszed ehgyomorra es remegni fogsz meg kiver a viz meg hasonlo finomsagok. Inositol, resveratol, ALA, olvass utana, hogy ezek mik es mire jok. Ha ugy gondolod, hogy szukseged van ra, kulon be tudod oket szerezni, talan olcsobban is. Chromiumbol a polynicotinate verziot javasoljak az okosok. En minden nap szedem mert jo hatassal van a vercukorra, ami nekem (mint a noknek altalaban, sokkal konnyebben ingadozik mint a ferfiaknak).

Reggel ehgyomorra... ez toled fugg. En hamar ehes leszek, vagyis nem birok peldaul elmenni futni es 40 percen keresztul izzadni reggel ehgyomorra.

Viszont nagyon jol birom a reggel ebredes utani azonnali erositest. Kimaszok az agybol, pisi es mar tolom is a fekvotamaszokat, guggolas, huzodzkodas, kb. 15-20 perc es mar kesz is vagyok. Rogton felebreszt, es zuhany utan mar tolom is le a feherje tumixos reggelit.

Probalkozz, neked mi mukodik, mi jon be.

A sarga kapszula tenyleg jo. Tudom meg javasolni a sasafitness csavo irasait.

2014. júl. 16. 23:29

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!