Kezdőoldal » Fogyókúrák » Egyéb kérdések » Milyen volt az étrendem...

Milyen volt az étrendem eddig? Fogyizok.

Figyelt kérdés

16/L

Ma van a pihenő napom. A hét minden napján 1 órát Rubintozok és minden nap futok 1 vagy 1és fél órát. Egy futó közösség tagja vagyok. Nos ma van a pihenő napom, hogy nem tornázok semmit és félek, hogy elrontom.

a reggelim: 3 tojásnak csak a fehérjéje,1 paradicsom, 3db rozsos abonett, 20g sonka és egy zsírszegény natús joghurt.

ebéd: 100g párolt barna rizs, 100g párolt csirkemellel

uzsonnám lesz: 100g félzsíros túró(csak ezt kaptam a boltban) 1 natúr joghurttal és bele pár szem dió

a vacsim pedig: valszeg párolt csirkemell lesz, párolt zöldséggel

2014. júl. 17. 12:58
 1/2 VWXYZZS ***** válasza:

Hát ha 60 kiló vagy pont elég a szénhidrát. A fehérje meg kb. egy 20 kilós óvodásnak is kevés lenne. 100 g csirkemell az lófasz.

Fehérje legalább: testsúly x 2g

Szénhidrát: testsúly x 1,5 - 2g

Zsír: 20-40 telítetlen zsír, telített minimális

Szóval többet kéne enni, mert így hirtelen fogysz x kilót. Majd bekapcsol a tartalék üzemmód. Aztán ha megeszel egy kocka csokit kis túlzással a dupláját hizod vissza.

2014. júl. 17. 13:31
 2/2 A kérdező kommentje:

értem, köszi a választ:))

amúgy nem 60kg vagyok hanem 49kg és hozzá 171cm. Tudom, hogy a magasságomhoz ez kevés, de nem nézek ki 49kg-nak hanem kg.57-nek. vagyis arra saccolnak.:S

2014. júl. 17. 13:43

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!