Kezdőoldal » Fogyókúrák » Egyéb kérdések » Jó igy az étrendem?

Jó igy az étrendem?

Figyelt kérdés

szeretnék kiegyensulyozotabban enni de nem mindig tudok ez az étrend megfelelő

nem figyni szeretnék mert 51 kg vagyok de ezt a súlyt meg akarom tartani igy sikerülhet??

reggelire: 2 szelet graham kenyér csirkemellsonkával,és egy Activia natúr joghurt

ebéd: amit főzünk álltalába megválogatom mit eszek főzeléket vagy csirkemllet vagy zöldséget , levest

és 6-7 körül még eszek egy Activia natúr joghurtot meg egy cerbona müzliszeletet

a lényeg az hogy ne minősitsétek hogy szemét kaját eszek mert ehetnék csokit chipset is , ezzel szerintetek hizok erre várom a válaszokat előre is köszi :)

2014. jún. 16. 18:36
 1/5 anonim ***** válasza:

Mivel kiegyensúlyozott táplálkozásra vágysz, ez így nem valami jó.

Próbálj meg napi 5-ször enni, a főétkezések között megenni egy kis gyümölcsöt vagy magvakat. Reggeli nagyjából rendben, de mehetne a szendvicsbe egy kis zöldség, pl. saláta és uborka. Vacsira is inkább valami saláta kéne, vagy tojás, hal, túró.

2014. jún. 16. 18:41
 2/5 anonim ***** válasza:
Nagyon jó! Délután egyél még azért valamit, 3-4körül egy-egy gyümölcsöt, zöldséget ha lehet, de egyébként szuper! :)
2014. jún. 16. 18:45
 3/5 A kérdező kommentje:

nem szeretem a salátát meg vacsorára olyasmit nem karok enni

de köszi a tippeket :)

2014. jún. 16. 18:46
 4/5 anonim válasza:
Én is így eszek és nem hízok, szóval szerintem ez jó lehet. Annyi, hogy én szoktam heti párszor sportolni valamit, edzeni. De csak azért mert jó kikapcsolódásnak tartom. :)
2014. jún. 16. 18:54
 5/5 A kérdező kommentje:
én is szeretnék majd elkezdeni valamit :D
2014. jún. 16. 20:32

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!